ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ! 25 άτομα (σε γλέντι) με το ίδιο πιστοποιητικό εμβολιασμού...

Share it:

Είναι η πρώτη φορά, που συγκεκριμένο περιστατικό έρχεται να επιβεβαιώσει φήμες περί συγκεκριμένης “πρακτικής” που χρησιμοποιούν καλεσμένοι σε κοινωνικές εκδηλώσεις στην Κρήτη για να παρακάμπτουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα. 

Σε ένα βαθμό μάλιστα η συγκεκριμένη “μέθοδος” που αφορά την είσοδο σε κλειστούς χώρους, ευθύνεται για την έξαρση των κρουσμάτων covid19 το προηγούμενο διάστημα.

Σε πρόσφατο γαμήλιο γλέντι λοιπόν, που έλαβε χώρα πριν από λίγα εικοσιτετράωρα σε χωριό της Μεσαράς, διαπιστώθηκε πως τουλάχιστον 25 από τούς καλεσμένους που βρέθηκαν στον κλειστό χώρο της εκδήλωσης, μπήκαν χρησιμοποιώντας μόλις ένα πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Το κενό ακριβώς που υπάρχει στην σχετική διάταξη, το οποίο απαγορεύει στους υπεύθυνους των νυχτερινών κέντρων να ζητούν επίδειξη ταυτότητας, για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων, μαζί με το πιστοποιητικό, διευκόλυνε την κοινωνικά επικίνδυνη παρατυπία.

Μόλις ο ένας από μια μεγάλη παρέα εικοσιπέντε ατόμων είχε πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού. Αφού λοιπόν μπήκε στην αίθουσα φρόντισε να το μεταφέρει στους γνωστούς του, έτσι με το ίδιο πιστοποιητικό μπήκαν εικοσιπέντε άνθρωποι.

Φυσικά οι υπεύθυνοι στην είσοδο έχουν ευθύνη αφού δεν πρόσεξαν ή έκαναν ότι δεν πρόσεξαν, πως κατά το “σκανάρισμα” του εγγράφου, εμφανιζόταν πάντα το ίδιο όνομα.

Οι πληροφορίες θέλουν δε, την περίπτωση αυτής της εξαπάτησης να την διαπίστωσε ο ίδιος ο γαμπρός, όταν θέλησε να ελέγξει αν όλα τηρούνται σύμφωνα με το γράμμα του νόμου, καθώς ως γνωστόν και ο ίδιος (ως διοργανωτής) φέρει ευθύνη. Δεν έχει γίνει γνωστό αν η υπόθεση έχει φτάσει στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου.

Mε πληροφορίες από ertnews.gr, Γιώργος Παπαδάκης

Share it:

Επικαιρότητα

Κοινωνία

Κορονοϊός

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση