GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΗΤΑΝ 26 ΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΚΩΜΑ! 14ΧΡΟΝΗ μαθήτρια πέθανε μετά τη β' δόση Pfizer...

John Kapsimalis    14χρονη μαθήτρια πέθανε ενώ ήταν 26 μέρες σε κώμα μετά τη β δόση Pfizer! Δικαστική έρευνα με 3 γιατρούς να κατηγορούνται ...


John Kapsimalis  
14χρονη μαθήτρια πέθανε ενώ ήταν 26 μέρες σε κώμα μετά τη β δόση Pfizer! Δικαστική έρευνα με 3 γιατρούς να κατηγορούνται για ακούσια ανθρωποκτονία. Οι γιατροί ισχυρίζονται πως κατέληξε από μηνιγγίτιδα!
Μια 14χρονη μαθήτρια πέθανε μετά από 26 ημέρες που ήταν σε κώμα αφότου εμβολιάστηκε με τη 2η δόση της Pfizer: τρεις γιατροί κατηγορούνται για ακούσια ανθρωποκτονία.
Η Majda αρρώστησε μετά το εμβόλιο: οι γιατροί λένε ότι πέθανε από μηνιγγίτιδα. Έχει ξεκινήσει έρευνα.
Ο εισαγγελέας του Λέτσε κατέγραψε τρεις γιατρούς στο μητρώο υπόπτων, για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε σχέση με το θάνατο ενός 14χρονου κοριτσιού, της Majda El Azrak, η οποία πέθανε στις 13 Σεπτεμβρίου στην εντατική του παιδιατρικού νοσοκομείου του Μπάρι μετά 26 ημέρες σε κώμα.
Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην καταγγελία που παρουσίασαν οι γονείς της, το κορίτσι είχε αρχίσει να αισθάνεται άσχημα μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του Covid, που έλαβε στις 17 Αυγούστου στο Salento, όπου ζούσε με την οικογένειά της. Στις 19 Αυγούστου, το κορίτσι νοσηλευόταν στο Tricase (Lecce) όπου, μετά από δύο αξονικές τομογραφίες που πραγματοποιήθηκαν – από τις οποίες προέκυψε ένα ογκολογικό εύρημα – έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε, με κωδικό κόκκινο, στο παιδιατρικό νοσοκομείο στο Μπάρι.Ακολούθησαν 26 ημέρες σε κώμα. Οι γιατροί στο νοσοκομείο του Μπάρι είπαν ότι προσβλήθηκε από μια μορφή θανατηφόρας μηνιγγίτιδας.
Η έρευνα του εισαγγελέα Λέτσε ξεκίνησε μετά από καταγγελία που υπέβαλαν οι γονείς της 14χρονης μέσω του δικηγόρου τους Pasquale Scorrano. Ο γιατρός που χορήγησε τη δεύτερη δόση του εμβολίου και οι δύο γιατροί που, το πρωί της 19ης Αυγούστου, υπέβαλαν το κορίτσι σε ακτινογραφίες στο νοσοκομείο Cardinal Panìco στο Tricase, εγγράφονται στο μητρώο υπόπτων. Ο εισαγγελέας διέταξε την αυτοψία να γίνει στις 27 Οκτωβρίου στο Policlinico di Bari, διορίζοντας τρεις συμβούλους που εδρεύουν στο Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής.source : https://www.leggo.it/ https://resistance-mondiale.com/Réseau International 25/9/21
H Giulia, μια 16χρονη μαθήτρια πέθανε 16 ώρες μετά τη β’ δόση μ εμβόλιο της Pzifer στη Μόντενα στην Ιταλία! Θύμα εκβιασμού του υγειονομικο-εκπαιδευτικού κατεστημένου: «Μαμά, δεν θέλω να κάνω το εμβόλιο και ξέρεις ότι φοβάμαι τη βελόνα, αλλά υπάρχουν πολλά να κάνω, πρέπει να ξεκινήσω το σχολείο.”
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση