GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΛΛΑΖΕΙ πάλι ο καιρός! Μίνι καλοκαίρι με 32 βαθμούς...

Νέα αλλαγή του καιρού. Από την εικόνα φθινοπώρου χθες Πέμπτη, σήμερα  Παρασκευή η θερμοκρασία ανεβαίνει, θα φτάσει στους 32 βαθμούς και θα ...



Νέα αλλαγή του καιρού. Από την εικόνα φθινοπώρου χθες Πέμπτη, σήμερα  Παρασκευή η θερμοκρασία ανεβαίνει, θα φτάσει στους 32 βαθμούς και θα θυμίζει πάλι καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου του Open Κλέαρχου Μαρουσάκη, η εξέλιξη του καιρού επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις.

"Από αύριο (Παρασκευή) αναμένουμε αρκετά πιο θερμές αέριες μάζες να έρθουν από τις ακτές της Βόρειας Αφρικής και για άλλη μια φορά η ζέστη θα αρχίσει να επηρεάζει τη χώρα", σημείωσε.

Σύμφωνα με τον κ. Μαρουσάκη, τα μεσημέρια του Σαββάτου και της Κυριακής ο υδράργυρος θα φτάσει τους 30 ή και 32 βαθμούς Κελσίου. Να σημειωθεί όμως πως θερμοκρασία θα είναι χαμηλή τη νύχτα και νωρίς το πρωί και ενώ οι βοριάδες να επιμένουν.

"Η νέα εβδομάδα θα ξεκινήσει με πολύ καλό καιρό, με ζέστη θα μπορούσαμε να πούμε, καθώς στα ανατολικά ηπειρωτικά θα έχουμε έως 32 και 34 βαθμούς" ανέφερε καταλήγοντας ο μετεωρολόγος, εξηγώντας όμως ότι από τα μέσα της εβδομάδας θα έρθει ένα νέο βαρομετρικό χαμηλό.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση