GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο 37ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ! ΖΗΤΑ «αποζημίωση» 2,7 εκατ. ευρώ από τη διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου...

Έγγραφα με τα οποία την καλεί να πληρώσει συνολικά 2,7 εκατομμύρια ευρώ ως «πρόστιμο» για την «παραβατική της συμπεριφορά», επέδωσε στη διευ...


Έγγραφα με τα οποία την καλεί να πληρώσει συνολικά 2,7 εκατομμύρια ευρώ ως «πρόστιμο» για την «παραβατική της συμπεριφορά», επέδωσε στη διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Θέρμης, ο πατέρας που δεν δέχτηκε τη  μάσκα και τα self tests για το παιδί του.

Σύμφωνα με το τοπικό ΜΜΕ GRTimes, ο Ιωάννης Σαριανίδης εμφανίστηκε στο σχολείο και -όπως δήλωσε- πήγε για να «κάνει επίδοση της σύμβασης των αυτόχθονων Ελλήνων Ιθαγενών, με ένα διαβιβαστικό και με τον αριθμό πρωτοκόλλου που πήρε», για την παράβαση -όπως λέει- που έκανε η διευθύντρια προς το πρόσωπό του. Με βάση τον χρεωστικό πίνακα που εμφάνισε ο πατέρας, το πρόστιμο αυτό αγγίζει τα 2,7 εκατομμύρια ευρώ!

Πρόσθεσε δε ότι εάν η διευθύντρια συνεχίσει την ίδια συμπεριφορά, θα δεχτεί και άλλα «πρόστιμα» τις επόμενες ημέρες. Αντίστοιχη τακτική, δηλαδή προειδοποίηση για επιβολή προστίμου, επισήμανε ότι χρησιμοποίησε και κατά τη χθεσινή του συνομιλία με τον εισαγγελέα στον οποίον οδηγήθηκε μετά τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του.

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, ισχυρίστηκε ότι το παιδί του του παραπονέθηκε για τη χρήση της μάσκας στο σχολείο και «έπρεπε να το προστατέψει από όλη αυτή τη διαδικασία». Έκανε λόγο για «εγκληματικές πράξεις εκ μέρους της διευθύντριας», η οποία «εφαρμόζει μία ΚΥΑ, παραβαίνοντας νόμους και κανόνες της ελευθερίας».

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου της Θέρμης, Ναταλία Γκορλίτσα, μίλησε για περιστατικά τα οποία αναστατώνουν και φέρνουν σε δύσκολη θέση μαθητές και γονείς. Υπογράμμισε το γεγονός ότι οι γονείς κάνουν ό,τι μπορούν για να διασφαλίζονται τα υγειονομικά μέτρα κατά της διάδοσης του κορωνοϊού.

Τα «έγγραφα» που επέδειξε στον Τύπο ο πατέρας-αρνητής







Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση