ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

ΜΕΤΑ ΤΗΝ 3η ΔΟΣΗ του εμβολίου! ΕΠΙΒΑΡΥΜΕΝΗ παραμένει η υγεία της Ρούλας Κορομηλά...

Share it:

Giannis Spyridakis 
ΡΟΥΛΑ ΚΟΡΟΜΗΛΑ 64 ετών, Πρώην Παρουσιάστρια 
Εκανε το ΕΜβοΛΟ ( Γ' δόση the last straw ) 
Και έπαθε μερικές ''ασήμαντες'' παρενεργειούλες  
ΑΙΤΙΑ ήταν το σύνθημα που ακούστηκε από Αξιωματικούς της Χούντας σε στρατόπεδο του Γ'  Σώματος Στρατού > Το Πρωϊ εις την Αυλή κάνουμε γυμναστική για να φτιάξουμε β@@@ά όπως της Κορομηλά.
-------------- 
Κλονισμένη είναι η υγεία της Ρούλας Κορομηλά όπως φαίνεται και από αυτό  που ανέβασε η ίδια στο Twitter. Η παρουσιάστρια συνεχίζει να έχει ψηλό πυρετό και μυϊκούς πόνους παρενέργειες της τρίτης δόσης του εμβολίου.
«3η δοση εμβολίου και η « καυτή Αρμένικη βιζιτα» του πυρετού καλα κρατεί!!! Κατσικωμένος στα ψηλά, συμπράττει με τους μυϊκούς πόνους κ μαζί«μεγαλουργούν»! Αναμνηστικό, τελικά, for me κυριολεκτικά! ΟΚ! Δε μασάμε!» έγραψε η Ρούλα Κορομηλά.


Share it:

Εμβόλιο

Επικαιρότητα

Κοινωνία

Κορομηλά

Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση