GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ αποστομώνει δημοσιογράφους: «ΕΣΑΣ άκουγε η αδερφή μου και έχει 4 μήνες περικαρδίτιδα από το εμβόλιο...»

Στο Mega μίλησε ο πρόεδρος Εργαζομένων του ΑΧΕΠΑ, Μπάμπης Κοροξένος, ο οποίος τέθηκε σε αναστολή εργασίας καθώς δεν εμβολιάστηκε. «Το 80% τ...



Στο Mega μίλησε ο πρόεδρος Εργαζομένων του ΑΧΕΠΑ, Μπάμπης Κοροξένος, ο οποίος τέθηκε σε αναστολή εργασίας καθώς δεν εμβολιάστηκε.

«Το 80% των εργαζομένων που δεν εμβολιάστηκε έχουν νοσήσει και έχουν αντισώματα. Θεωρούν ότι κινδυνεύει η υγεία τους αν εμβολιαστούν. Άλλοι έχουν θρησκευτικές πεποιθήσεις που δεν μπορούν να παραβλέψουν. Κάποιοι δεν έχουν πειστεί» ανέφερε λέγοντας πώς αυτός δεν πείστηκε. Μάλιστα, είπε ότι η αδερφή του εμβολιάστηκε υπό  όλο αυτό το κλίμα των μέσων ενημέρωσης και έχει 4 μήνες περικαρδίτιδα.

Στο ίδιο σημείο αποκάλυψε πως: «Γνωρίζουμε τις παρενέργειες που προκαλούν τα εμβόλια. Είμαστε μέσα στους χώρους εργασίας και τα βλέπουμε».

Αυτή ήταν και η στιγμή στην οποία και οι δύο δημοσιογράφοι στο πάνελ παρενέβησαν, με επιχειρήματα που…«σκοτώνουν»: «Δεν τα ενστερνίζομαι όλα αυτά που λέτε. Έχουμε κάνει εμβόλια και δεν είχαμε καμία παρενέργεια. Εάν πάντως εσάς σας φοβίζει η παρενέργεια περισσότερο από τον θάνατο, εγώ δεν θα πω κάτι άλλο». 

Το σόου συνεχίστηκε, με τους δημοσιογράφους αλλά και τους 2 «ειδικούς» που πλαισίωναν την κουβέντα να μην σέβονται ούτε την προσωπική καταγγελία του πρ. εργαζομένων του ΑΧΕΠΑ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση