GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ! ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ για 5.895 υγειονομικούς...

Σε 5.895 ανέρχονται μέχρι στιγμής οι πράξεις αναστολής εργασίας, οι οποίες έχουν εκδοθεί, επιδοθεί ή βρίσκονται στη διαδικασία επίδοσης, γι...


Σε 5.895 ανέρχονται μέχρι στιγμής οι πράξεις αναστολής εργασίας, οι οποίες έχουν εκδοθεί, επιδοθεί ή βρίσκονται στη διαδικασία επίδοσης, για εργαζόμενους στα νοσοκομεία, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Υγείας. 

Αντίστοιχες πράξεις, γύρω στις 1.500, εκδίδονται τόσο για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ) όσο και για άλλους φορείς του Υπουργείου Υγεία και θα αποσταλούν τις επόμενες ώρες. Η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη και τηρείται ακριβώς, όπως ορίζει ο νόμος.

Υπενθυμίζεται ότι ενεργοποιήθηκε η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων λοιπού, πλην γιατρών, επικουρικού προσωπικού και η διαδικασία υποβολής θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου, ώστε να καλυφθούν τα κενά που θα δημιουργηθούν από την αναστολή καθηκόντων.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, από τους περίπου 15.000 υγειονομικούς που παρέμεναν ανεμβολίαστοι σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας πείστηκαν έστω και την τελευταία στιγμή να εμβολιαστούν περίπου 7.500.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση