ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

ΠΟΙΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ζητούν 6 δικηγόροι! Colpo Grosso με τη μετοχή της ΔΕΗ...

Share it:

Ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα που πιθανότατα υποκρύπτονται πίσω από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΔΕΗ η οποία ανακοινώθηκε πριν από λίγες ημέρες, ζητούν να διερευνηθεί , με αναφορά τους στον Άρειο Πάγο, έξι δικηγόροι. Επικαλούμενοι σειρά δημοσιευμάτων, οι δικηγόροι κατέθεσαν «αναφορά άδικης πράξης στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, καλώντας τη Δικαιοσύνη να παρέμβει. Η αναφορά υπογράφεται από τους δικηγόρους Αγ. Τάτση, Χρ. Πετράκο, Γ. Λιάπη, Κ.Χαρίτο, Γ. Κακουλάκη και Λ.Στάμου.

Οι δικηγόροι , οι οποίοι ζητούν «τις κατά νόμον ενέργειες των αρχών», όπως υποστηρίζουν «συνάγεται ότι υπάρχουν αποχρώσεις ενδείξεις για τη διάπραξη του αδικήματος της χειραγώγησης μετοχών εισηγμένων στο χρηματιστήριο, αλλά και της ενδεχόμενης διάπραξης του αδικήματος της απιστίας και της παράβασης καθήκοντος».

Τα δημοσιεύματα που επισυνάπτουν στην αναφορά τους οι δικηγόροι κάνουν λόγο μεταξύ άλλων για «υποχώρηση της μετοχής της ΔΕΗ από τις 13 Σεπτεμβρίου μέχρι την ημέρα της ανακοίνωσης της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου χωρίς προφανή λόγο» και για «υποψίες που γίνονται σχεδόν βεβαιότητα για insider trading (εσωτερική πληροφόρηση)».


Share it:

ΔΕΗ

Δικαστικά

Επικαιρότητα

Οικονομία

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση