ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

BINTEO ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ! ΜΗΤΕΡΑ πεθαίνει (αμέσως μετά τον εμβολιασμό της) μπροστά στο παιδί της που σπαράζει στο κλάμα...

Share it:

Μητέρα πεθαίνει αμέσως μετά τον εμβολιασμό της μπροστά στο παιδί της που σπαράζει στο κλάμα και την καλεί!! ΒΙΝΤΕΟ

Μια μητέρα πεθαίνει αμέσως μετά τον εμβολιασμό της με το πειραματικό αταυτοποίητο σκεύασμα στο κέντρο εμβολιασμού στην Catania στην Ιταλία και μάλιστα μπροστά στα μάτια του παιδιού της που σπαράζει στο κλάμα φωνάζοντας ” μαμά”. Τραγωδίες καθημερινής δυστοπίας.

Ωστόσο τα καθεστώτα σκληραίνουν τη στάση τους σε όσους δεν ενδίδουν στον πειραματικό ψευδεπίγραφο εμβολιασμό που βρίσκονται στην 3η από τις 4 προβλεπόμενες φάσεις κλινικών δοκιμών. Η Γερμανία σε ομοσπονδιακό όσο και τοπικό επίπεδο κρατιδίων αποφάσισε ότι οι ανεμβολίαστοι που διαγνώνονται θετικοί σε rapid θα μπαίνουν σε 15νθημερη καραντίνα άνευ αποδοχών. Ενώ η Αυστρία προβλέπει για τους ανέργους στο εκεί ΟΑΕΔ να στερούνται του επιδόματος ανεργίας αν αρνηθούν θέση δουλειάς που τους προτείνετε που προϋποθέτει εμβολιασμό.
dimpenews.com

Share it:

Διεθνή

Εμβόλιο

Επικαιρότητα

Επιλογές

Πρώτη Σελίδα

Σχολιάστε το άρθρο:

1 comments:

  1. Το υπόλοιπο κοπάδι συνέχισε με την "ευλογία" ή υπήρχαν κάνα δυο έστω που το ξανασκέφτηκαν μετά από όσα εκτυλίχθηκαν μπροστά τους; Διότι εάν δεν συνέβη το δεύτερο τότε όντως ζούμε τα ύστερα του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση