GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ «αντίο» της Κιάρας Μαρκέζη στον (παππού της) Ακη Τσοχατζόπουλο...

Τελέστηκε χθες η κηδεία του Άκη Τσοχατζόπουλου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών παρουσία συγγενών και φίλων του εκλιπόντος.  Ο πρώην υπουργός πέθαν...


Τελέστηκε χθες η κηδεία του Άκη Τσοχατζόπουλου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών παρουσία συγγενών και φίλων του εκλιπόντος. 

Ο πρώην υπουργός πέθανε την περασμένη Πέμπτη από ανακοπή καρδιάς και ο θάνατός του γέμισε θλίψη τους αγαπημένους του.

Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας στη διάρκεια των τελευταίων ετών με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στην Καστέλλα.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που τους στοίχισε ιδιαίτερα η απώλειά του, ανήκει φυσικά και η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου, Κιάρα Μαρκέζη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks. Η νεαρή κοπέλα παρευρέθηκε στην τελετή συνοδευόμενη από τη μητέρα της, Μαρία Μαρκέζη.

Μετά την τελετή, η Κιάρα Μαρκέζη είπε και το διαδικτυακό της «αντίο» στον παππού της, μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram. Συγκεκριμένα, ανάρτησε δυο εικόνες, χωρίς να τη σχολιάσει.

Στη μία, φαίνονταν τα λευκά τριαντάφυλλα της κηδείας επάνω στο μαύρο της φόρεμα και στην άλλη ήταν η ίδια, σε παιδική ηλικία στην αγκαλιά του παππού της.

Δείτε το τρυφερό της αντίο:

Στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών κηδεύτηκε ο  Άκης Τσοχατζόπουλος. Σε κλίμα συγκίνησης συγγενείς και φίλοι που ήταν στο πλευρό του μέχρι το τέλος είπαν το τελευταίο αντίο.


Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και επί χρόνια υπουργός των κυβερνήσεων του κόμματος, νοσηλευόταν τις τελευταίες 9 ημέρες σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στον Πειραιά και τελικά πέθανε σε ηλικία 82 ετών.
 

Συντετριμμένη δίπλα στο φέρετρο του άντρα της Άκη Τσοχατζόπουλου ήταν η Βίκυ Σταμάτη. Η σύζυγος του πρώην ισχυρού άντρα του ΠΑΣΟΚ έκατσε στο πάτωμα, δίπλα στο φέρετρο, λίγο πριν του πει το τελευταίο «αντίο».  

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση