GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ! Νέος πρόεδρος ο Β. Λιόλιος, ηττήθηκε ο Π. Φασούλας...

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης έχει νέο πρόεδρο τον Βαγγέλη Λιόλιο και ένα συντριπτικά ανανεωμένο Διοικητικό Συμβούλιο έπειτα από τη...



Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης έχει νέο πρόεδρο τον Βαγγέλη Λιόλιο και ένα συντριπτικά ανανεωμένο Διοικητικό Συμβούλιο έπειτα από την χθεσινη ηλεκτρονική ψηφοφορία στην οποία συμμετείχε το 97% των σωματείων που είχαν δικαίωμα ψήφου για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΕΟΚ. 

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος αποχωρεί και επισήμως από τη θέση στην οποία βρισκόταν για δεκαετίες αφού βάσει του νέου αθλητικού νόμου δεν είχε τη δυνατότητα να θέσει υποψηφιότητα λόγω ηλικίας, δίνοντας τη θέση του στον διοικητικό ηγέτη του Προμηθέα Πατρών και επικεφαλής της παράταξης «Δώσε Πάσα» που αναλαμβάνει πλέον το δύσκολο έργο να κουμαντάρει την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, συγκεντρώνοντας ποσοστό πλειοψηφίας!

Η παράταξη του Βαγγέλη Λιόλιου βγάζει τουλάχιστον 12 συμβούλους στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ και παίρνει αυτοδυναμία με 335 ψήφους, ήτοι το 54.8%. Όσον αφορά την παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα «Πρώτα το μπάσκετ», συγκέντρωσε 185 ψήφους (30.2%) ενώ η παράταξη του Άγγελου Παπανικολάου μάζεψε 90 ψήφους και μένει εκτός Δ.Σ. με 14.7%.

Πρώτος σε σταυρούς βγήκε ο Δήμος Ντικούδης με 317 ενώ ο «θηλυκός Γκάλης», η Άννυ Κωνσταντινίδου έγινε η πρώτη γυναίκα στην ιστορία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΚ. Όσον αφορά τη σύνθεση του Δ.Σ. ανά παράταξη, ο Βαγγέλης Λιόλιος βγάζει 13 συμβούλους, ο Παναγιώτης Φασούλας 3 ενώ σε αυτό θα βρίσκεται ο Τάσος Δελημπαλταδάκης ως ανεξάρτητος.

Οι εκλεγμένοι στο νέο Δ.Σ. της ΕΟΚ
Δήμος Ντικούδης 317
Βασίλης Ντάκουρης 302
Άννυ Κωνσταντινίδου 281

Ευθύμης Ρεντζιάς 263
Κώστας Ασημακόπουλος 260
Γιάννης Ηλιόπουλος 239
Κώστας Μαρλαφέκας 222
Νίκος Ζεϊμπέκης 221
Χρήστος Βασιλειάδης 215
Φάνης Χριστοδούλου 212
Τρύφωνας Δίτσιος 211
Λάμπρος Τάκης 209
Τάσος Δελημπαλταδάκης 198
Νίκος Νικολόπουλος 197
Γιάννης Πεταλωτής 178
Γιάννης Τσουμής 176


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση