GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΓΗΚΑΝ ΟΠΛΑ! Τουρκική ακταιωρός βρέθηκε «μια ανάσα» από το ελληνικό λιμενικό στο Φαρμακονήσι...

Ένα νέο περιστατικό ήρθε να προστεθεί στην έξαρση της τουρκικής επιθετικότητας τις τελευταίες ημέρες αυτή τη φορά έξω από το Φαρμακονήσι, ό...



Ένα νέο περιστατικό ήρθε να προστεθεί στην έξαρση της τουρκικής επιθετικότητας τις τελευταίες ημέρες αυτή τη φορά έξω από το Φαρμακονήσι, όταν τουρκική ακταιωρός έφτασε μία ανάσα από σκάφος του ελληνικού λιμενικού.

Καθημερινά είναι άλλωστε τα περιστατικά παραβιάσεων τουρκικών αλιευτικών με τις πλάτες της ακτοφυλακής στο Ανατολικό Αιγαίο γεγονός που φέρνει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τους Έλληνες αλιείς, ωστόσο το βράδυ της Κυριακής λίγο πριν από το διάβημα του υπουργείου Εξωτερικών η Τουρκία τραβάει το σχοινί καθώς τουρκική ακταιωρός πλησίασε εκ νέου σκάφος του ελληνικού λιμενικού, έξω από το Φαρμακονήσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τουρκικό σκάφος βρισκόταν στα όρια των ελληνικών χωρικών υδάτων και μετά από περίπου 13 λεπτά αποχώρησε από το σημείο, ενώ οι άνδρες της τουρκικής ακτοφυλακής μάλιστα κρατούσαν και τα όπλα στα χέρια τους!

«Χθες είχε πάνω από το Γαϊδουρόνησο είχε πόσες ανεμότρατες, έξι επτά ανεμότρατες τουρκικές μέσα στα ελληνικά νερά. Πάει το δικό μας πλωτό το διώχνει πάλι νάτοι κι έρχονται. Δηλαδή δεν σταματάει αυτή, αυτή η επιθετικότητα των Τούρκων, δεν σταματάει!», δηλώνει ο Σαρούκος Κώστας, ψαράς από την Κάλυμνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση