GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη ΓΑΔΑ έκλαιγε διαρκώς! Μετά βίας στέκεται στα πόδια της η Έλενα Πολυχρονοπούλου...

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Έλενα Πολυχρονοπούλου, μετά τη σύλληψη της για διακίνηση ναρκωτικών, την ίδια ημέρα που θα παντρ...



Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Έλενα Πολυχρονοπούλου, μετά τη σύλληψη της για διακίνηση ναρκωτικών, την ίδια ημέρα που θα παντρευόταν τον σύντροφό της, ο οποίος επίσης συνελήφθη από τις Αρχές. Το επώνυμο πελατολόγιο των δυο dealers και τον σύνδεσμο με τα καρτέλ της Λατινικής Αμερικής, ψάχνει η ειδική ομάδα της Δίωξης Ναρκωτικών.

Οι αναλυτές της Ασφάλειας εκτιμούν πως είναι δύσκολο κάποιος να παραλάβει σχεδόν 8 κιλά καθαρής κόκας, αν δεν έχει «χοντρές» άκρες με τους βαρόνους και δεν τον εμπιστεύονται για να σπάσει την κοκαΐνη και να τη μοιράσει αποκομίζοντας κέρδη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. Για το λόγο αυτό, γίνονται φύλλο και φτερό τα τρία κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε η παίκτρια του Power of Love και ο σύντροφός της, προκειμένου να γίνει άρση απορρήτου και να βρεθούν οι άκρες και οι επαφές του ντουέτου που έσπρωχνε τη «λευκή κυρία» στα νότια προάστια και το Κολωνάκι.

Η επόμενη εβδομάδα θα είναι καθοριστική με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις εξελίξεις.

Επίσης, οι αστυνομικοί περιμένουν να δουν τι θα υποστηρίξουν οι δύο συλληφθέντες καθώς σε πρώτο χρόνο ο 32χρονος ποδοσφαιριστής που δηλώνει άεργος, θέλησε να τα πάρει όλα πάνω του δηλώνοντας χρήστης που ανέλαβε να μεταφέρει την κόκα για να κλείσει έναν ανοικτό λογαριασμό που είχε με κάποιον στον οποίο χρωστούσε επιχειρώντας με τον τρόπο αυτόν να «καθαρίσει» τη σύντροφό του.

«Ο εντολέας μου, στα πλαίσια της εξαρτήσεως του από τοξικές ουσίες και του χρέους που είχε απέναντι σε προμηθευτή του, υποχρεώθηκε, ως αναλώσιμος αχυράνθρωπος, να εμπλακεί μόνος του χωρίς κανέναν συνεργό στη μεταφορά της ποσότητας που κατασχέθηκε. Η συγκατηγορούμενή του δεν είχε καμία απολύτως γνώση ούτε εμπλοκή, αντίθετα ήταν αυτή που, γνωρίζοντας το πρόβλημα του, προσπαθούσε να τον αποτρέψει από την επαφή με τις ναρκωτικές ουσίες», δήλωσε στο protothema.gr o δικηγόρος του Σταύρος Γεωργόπουλος.

>Κάτι το οποίο είναι δύσκολο καθώς η 28χρονη πιάστηκε τη στιγμή της εφόδου των αστυνομικών στο διαμέρισμα στο Παγκράτι να προσπαθεί να ξεφορτωθεί την κοκαΐνη ρίχνοντας τη στη λεκάνη της τουαλέτας. Και αν ο σύντροφός της δείχνει ψύχραιμος και αποφασισμένος να βρεθεί αντιμέτωπος με τις συνέπειες των πράξεων του, η Έλενα Πολυχρονοπούλου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Τη στιγμή που της πέρασαν χειροπέδες στο διαμέρισμα της οδού Χαριδήμου στο Παγκράτι μετά βίας στεκόταν στα πόδια της να μην καταρρεύσει ενώ στη ΓΑΔΑ έκλαιγε διαρκώς και ψέλλιζε πως είναι αθώα και δεν έχει σχέση με την υπόθεση. Κάτι όμως που ο αστυνομικοί εκτιμούν πως δεν ισχύει.

Τι αναφέρει στενό πρόσωπο από το περιβάλλον της παίκτριας ριάλιτι η οποία συνελήφθη Η νεαρή γυναίκα έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το τηλεοπτικό ριάλιτι «Power of love», αυτή τη φορά όμως βρέθηκε στο επίκεντρο και όχι για καλό λόγο. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια συνελήφθη μετά από την επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Μάλιστα, στην κατοχή του συντρόφου της, σύμφωνα με την αστυνομία, βρέθηκαν σχεδόν 8 κιλά κοκαΐνη, ενώ εκείνη συνελήφθη για διακίνηση. Το μεσημέρι της Παρασκευής 10/9, η εκπομπή T – Live μίλησε τηλεφωνικά με άτομο από το στενό περιβάλλον της κοπέλας.

Το άτομο είπε χαρακτηριστικά: «Η κοπέλα δεν συνελήφθη με αυτή την ποσότητα, συνελήφθη ο σύντροφός της. Την ώρα που έγινε η σύλληψη εκείνη ήταν στο σπίτι της. Στο σπίτι που έγινε το ντου από την αστυνομία υπήρχε μια μικροποσότητα, για αυτό συνελήφθη η κοπέλα. Όχι για τα 7,8 κιλά που λένε και δείχνετε και το πρόσωπο. Όλοι έχουν καταλάβει στον χώρο για ποια μιλάνε.

Η ποσότητα αυτή με τα 7,8 κιλά δεν ήταν στο διαμέρισμα. Όταν μπήκαν στο διαμέρισμα υπήρχε μικροποσότητα, για προσωπική χρήση. Όχι της ίδιας. Εκείνη δεν είχε καμιά εμπλοκή, είχε να κάνει καθαρά με τον σύντροφό της. Δεν μένουν καταρχήν στην Νέα Σμύρνη. Έμεναν στην ευρύτερη περιοχή του Παγκρατίου. Οι πληροφορίες που έχουμε εμείς είναι ότι η σύλληψη του συντρόφου της δεν γνωρίζουμε που έγινε. Στη συνέχεια μπήκε η αστυνομία στο σπίτι».


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση