GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ με σημαίες για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση: "Διαστροφή, ανωμαλία έξω από τα σχολεία!"

Στις πύλες του Υπουργείου Παιδείας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της διδασκαλίας του μαθήματος της...

Στις πύλες του Υπουργείου Παιδείας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της διδασκαλίας του μαθήματος της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία.



Τα Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία των Αθηνών μαζί με το Πανελλήνιο Κίνημα «Μαμά, Μπαμπάς και Παιδιά», με αφορμή την ένταξη του μαθήματος της Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης στα σχολεία από τη νηπιακή ηλικία, κάλεσαν γονείς, εκπαιδευτικούς και παπάδες, έξω από το υπουργείο.



Οι συγκεντρωμένοι ξεκίνησαν να μαζεύονται γύρω στις 17:00 κρατώντας πανό, ελληνικές σημαίες και φωνάζοντας συνθήματα κατά του συγκεκριμένου μαθήματος.



«Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση είναι υπόθεση γονέων και όχι εκπαιδευτικών» και «Διαστροφή, ανωμαλία έξω από τα σχολεία» ήταν  κάποια από τα χαρακτηριστικά τους συνθήματα.
«Το υπουργείο έρχεται με το μάθημα αυτό να εκμαυλίσει και άλλο τα παιδιά μας. Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας» ανέφεραν  μέλη του κινήματος που αντιδρούν στη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση