GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΑΣ. ΘΑΝΟΥ: «Το μέτρο της αναστολής είναι ακραίο και αντιδημοκρατικό!»

Ακραίο, δυσανάλογο και αντιδημοκρατικό χαρακτηρίζει η πρώην Πρόεδρος του Αρείου Πάγου και πρώην πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου το μέτρο της αν...



Ακραίο, δυσανάλογο και αντιδημοκρατικό χαρακτηρίζει η πρώην Πρόεδρος του Αρείου Πάγου και πρώην πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου το μέτρο της αναστολής εργασίας και στέρησης μισθού για τους μη εμβολιασμένους υγειονομικούς. Η κ. Θάνου δηλώνει πως το εν λόγω μέτρο θα πρέπει άμεσα να ανακληθεί.


Συγκεκριμένα όπως σημειώνει:
«Το μέτρο της αναστολής εργασίας και στέρησης μισθού και μάλιστα σε βάρος προσώπων τα οποία μέχρι χθες προσέφεραν τις υπηρεσίες τους με εξουθενωτικούς ρυθμούς και αυτοθυσία, είναι ακραίο, δυσανάλογο και αντιδημοκρατικό. 
Πρέπει να ανακληθεί άμεσα και να ευρεθεί ηπιότερο μέτρο, για τους μη εμβολιασμένους υγειονομικούς».



1 σχόλιο

  1. Αυτα,κυρια μου,γινονται σε πολιτευματα της πλεμπας.Εδω εχουμε εγωιστκη ετσιθελωγω τρομοκρατια.Ο,τι διαταξει το αφεντικοκαι ο,τι πει ο υπαλληλος.Αριστα πραμματα,οχι τιποτα κουμουνιστικα και αναρχοαπλυτα.Ακου Συνταγμα,να ασχολουμαστε τωρα και με τις πλατειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση