GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ! ΞΑΦΝΙΚΟ «επαγγελματικό» διαζύγιο για τον Νίκο Χατζηνικολάου...

Ένα… ξαφνικό διαζύγιο ήρθε για τον Νίκο Χατζηνικολάου, με το δημοσιογράφο να περνά δύσκολες ώρες, αν και τελικά ξεπέρασε τη συνθήκη που προέ...


Ένα… ξαφνικό διαζύγιο ήρθε για τον Νίκο Χατζηνικολάου, με το δημοσιογράφο να περνά δύσκολες ώρες, αν και τελικά ξεπέρασε τη συνθήκη που προέκυψε, με τις εξελίξεις παράλληλα είναι ραγδαίες για τον ίδιο στον ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, παράξενη ήταν η πολυήμερη απουσία του Ιωσήφ Καλαμαράκη από τον Real FM, με τον ίδιο να επιστρέφει τελικά, αλλά για να δηλώσει πως φεύγει. Το τρίο της ζώνης 8-10, που ήταν δίδυμο έως την έλευση του Γιάννη Μιχελάκη, ξανάγινε δίδυμο αλλά με άλλη σύνθεση: Χουδαλάκης-Μιχελάκης.

Ο Καλαμαράκης σε μια σύντομη παρουσία του, 2-3 λεπτών, αποχαιρέτησε τους συνεργάτες του και το ραδιοφωνικό κοινό που, όπως φάνηκε, είχε κατακλείσει τον σταθμό με ηλεκτρονικά μηνύματα. Δεν εξήγησε τους λόγους της απόφασής του και περιορίστηκε να πει ότι θα εμφανίζεται στη βραδινή ζώνη του σταθμού (Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή) όπου ήδη υπήρχε με το σαββατιάτικο δημοφιλές RMZ του.
Από αυτήν τη ζώνη, τη βραδινή, είχε μετακινηθεί στο πρωινό από τα μέσα της περασμένης περιόδου, συμπληρώνοντας το δίδυμο Γιώργου Χουδαλάκη-Στεφανίας Κασίμη, ενώ με το πρόγραμμα της νέας περιόδου ήταν δίδυμο, πολύ ενδιαφέρον, με τον Χουδαλάκη.

Οι παροικούντες τη μιντιακή πιάτσα, και ιδιαίτερα την ραδιοτηλεοπτική, είχαν προβλέψει ότι το τρίο δεν θα ευδοκιμούσε. Τον τελευταίο καιρό, πριν από την απροσδόκητη απουσία του, η Καλαμαράκης φαινόταν να παρεμβαίνει λίγο, σαν να κρατούσε κάποια απόσταση –είτε ενοχλημένος από κάτι είτε επειδή ένιωθε «να μη χωράει» με τόσες φωνές που σχολίαζαν.

Η αντίδραση του Νίκου Χατζηνικολάου
Μετά τις 10, που πήρε το μικρόφωνο για την εκπομπή του ο Νίκος Χατζηνικολάου, φαίνεται ότι τα μηνύματα για την αποχώρηση συνεχίζονταν σε βαθμό που τον ανάγκασαν να απαντήσει. Είπε ότι εκείνος δεν είναι διευθυντής του σταθμού για να παίρνει τις αποφάσεις (υπερβολικό ακούγεται…) αλλά είναι ο Γιώργος Χουδαλάκης, και ότι η απόφαση αποχώρησης ήταν του ίδιου του Ιωσήφ Καλαμαράκη.

«Με το ζόρι δεν γίνεται» ανέφερε και πρόσθεσε παραλλαγμένη τη λαϊκή ρήση για το αν δεν θέλει η νύφη και ο γαμπρός. «Να του στείλετε τα παράπονά σας το βράδυ, στην εκπομπή που θα έχει Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή» είπε.

Πρόσθεσε ότι εκείνος ήταν που πίεσε τον Καλαμαράκη να ανέβει από τη βραδινή στην πρωινή ζώνη. Και απαντώντας σε προφανή σχόλια μηνυμάτων για την προσθήκη εν μέσω περιόδου τού Γιάννη Μιχελάκη, με τη δεδομένη πολική προέλευση, είπε ότι από τότε που έφυγε ο Γιώργος Τράγκας αυτή η ζώνη είχε δύο παρουσιαστές με διαφορετική πολιτική άποψη ο καθένας
Πηγή: Athensmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση