GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΝ ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση...

Με θρησκευτικό γάμο παντρεύτηκαν, το Σάββατο,  ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση ύστερα από τον πολιτικό και την απόκτηση των δ...



Με θρησκευτικό γάμο παντρεύτηκαν, το Σάββατο,  ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση ύστερα από τον πολιτικό και την απόκτηση των δύο παιδιών τους.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας  στη Γλυφάδα.
Συγκεκριμένα, ο «χάλκινος» Ολυμπιονίκης στους κρίκους στους πρόσφατους Αγώνες του Τόκιο και η πρωταθλήτρια στη δοκό ισορροπίας είχαν ήδη παντρευτεί με πολιτικό γάμο και η θρησκευτική τελετή έγινε ύστερα από αναβολές λόγω της πανδημίας.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ήδη δύο κόρες, τη Σοφία και την Ελένη, τις οποίες έχουν ήδη βαφτίσει αλλά ο θρησκευτικός γάμος έγινε αφότου ο Λευτέρης Πετρούνιας ολοκλήρωσε τις αθλητικές υποχρεώσεις του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η νέα επιχειρηματική δραστηριότητα του Πετρούνια

Υπενθυμίζεται ότι ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε, την Πέμπτη (23/09), στην εκπομπή «Το Πρωινό» για το γυμναστήριο που ετοιμάζει
Συγκεκριμένα, ο ίδιος μίλησε για το νέο του επιχειρηματικό πλάνο, ένα γυμναστήριο, το οποίο βοηθά και ο ίδιος να γίνει λέγοντας πως «τον χώρο πρέπει και εσύ να τον πονέσεις, να ξέρεις καθετί που γίνεται μέσα για να μπορέσεις να δουλέψεις».
Εν συνεχεία, ο Ολυμπιονίκης πρόσθεσε: «Είναι ένα "σπίτι" για παιδιά και για ενήλικες, είμαστε γεμάτοι πριν ξεκινήσουμε, ο κόσμος έχει δείξει τρομερό ενδιαφέρον. Το οφείλουμε, εγώ και η Βασιλική, να δώσουμε ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο όπου λείπει από την Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση