GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΚΑΪΝΗ! "Με κατέστρεψε" φώναζε για τον σύντροφό της η Έλενα Πολυχρονοπούλου...

Έχασε την ψυχραιμία της η Έλενα Πολυχρονοπούλου, μετά την απόφαση ότι η ίδια και ο σύντροφός της προφυλακίζονται για την ποσότητα των 7,8 κ...



Έχασε την ψυχραιμία της η Έλενα Πολυχρονοπούλου, μετά την απόφαση ότι η ίδια και ο σύντροφός της προφυλακίζονται για την ποσότητα των 7,8 κιλών κοκαΐνης που βρέθηκε στην κατοχή τους.

"Δεν έχω καμία απολύτως σχέση. Δεν γνώριζα τι έκανε ο συντρόφός μου" φέρεται να ισχυρίστηκε ενώπιον της ανακρίτριας η 29χρονη πρώην παίκτρια του Power of Love, που στο άκουσμα της απόφασης της προσωρινής της κράτησης ξέσπασε, φωνάζοντας: "Με κατέστρεψε!".

Σε κλάματα ξέσπασε ο Δημήτρης Ρεγγινίδης, ενώ η Πολυχρονοπούλου μονολογούσε ότι αν δεν τον είχε γνωρίσει, δεν θα της είχαν συμβεί όλα αυτά.

"Αντί να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί της στις 15 Οκτωβρίου..."

"Η εντολέας μου ισχυρίστηκε το έλλειμμα οποιαδήποτε γνώσης για τα ναρκωτικά. Ωστόσο, το αποτέλεσμα είναι γνωστό. Είμαστε στην αρχή μιας ποινικής διαδικασίας. Λειτουργούν οι ενδείξεις. Σεβόμαστε την απόφαση, αλλά υπάρχει πλειάδα στοιχείων που στην παρούσα φάση δεν μπορούν να ανατρέψουν την απόφαση. Θα αιτηθεί την αντικατάσταση της προσωρινής της κράτησης. Είναι παράπλευρη απώλεια ενός ανθρώπου που αντί να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί της στις 15 Οκτωβρίου, βρέθηκαν σε αυτή την κατάσταση", ανάφερε ο συνήγορος της 29χρονης Παντελής Κοκοτός.

Σχετικά με τον ισχυρισμό των αστυνομικών ότι η 29χρονη "ξεφορτώθηκε" ναρκωτικά στη λεκάνη της τουαλέτας, ο συνήγορος της ανέφερε: "Η εντολέας μου ουδέποτε έχει καπνίσει, ουδέποτε έχει πιει, δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις αρχές. Ο ισχυρισμός δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να αποδειχθεί".

Οι δύο κατηγορούμενοι μεταφέρθηκαν στην Ευελπίδων νωρίς το απόγευμα προκειμένου να δώσουν τη δική τους απάντηση σε όσα τους καταλογίζονται στη δικογραφία για διακίνηση ποσοτήτων κοκαΐνης σε καταστήματα εστίασης στο κέντρο και στα Νότια Προάστια.

Μετά από τις εξηγήσεις που έδωσαν στον δικαστικό λειτουργό και οι δύο κατηγορούμενοι κρίθηκαν, με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα, προφυλακιστέοι.

Σύμφωνα με δηλώσεις των συνηγόρων των δύο συντρόφων, οι εντολείς τους αρνούνται τις πράξεις όπως τους αποδίδονται. Η πλευρά του 32χρονου συντρόφου τής κατηγορουμένης, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης σχεδόν 8 κιλών, ισχυρίζεται πως δεν έχει καμία ανάμειξη και ευθύνη στην όλη υπόθεση η 29χρονη, ενώ ο ίδιος, όπως λέει, αρνείται ότι διακινούσε ναρκωτικά τονίζοντας πως είναι τοξικοεξαρτημένος.



Σύμφωνα με τον συνήγορό του, η ημέρα της σύλληψης του ήταν και η πρώτη φορά που δέχθηκε, λόγω χρέους που είχε σε προμηθευτή, να παίξει τον ρόλο του μεταφορέα. Ισχυρίζεται επίσης πως ουσιαστικά τον παγίδευσαν άλλα πρόσωπα.

Η απολογία τους στον ανακριτή ξεκίνησε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα. Στη συνέχεια, οι δυο τους οδηγήθηκαν στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ χωρίς να δηλώσουν κάτι. Σε βάρος του μοντέλου και του συντρόφου της η εισαγγελία Πρωτοδικών άσκησε δίωξη για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών από κοινού και κατ' εξακολούθηση από κοινού από δράστες που διακινούν ναρκωτικές ουσίες κατ' επάγγελμα. Επιπλέον στον σύντροφο του μοντέλου ασκήθηκε δίωξη και για βία κατά υπαλλήλων καθώς προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του.



Από την πλευρά του ο συνήγορος υπεράσπισης του 32χρονου, Σταύρος Γεωργόπουλος, δήλωσε: "Όποιος κάνει χρήση ναρκωτικών καταστρέφει τον οργανισμό του, χάνει την αυτοκυριαρχία του και αν φτάσει στο σημείο να χρωστάει στα κυκλώματα που τον προμηθεύουν κινδυνεύει να γίνει υποχείριο τους και να εγκλωβιστεί ως αναλώσιμος αχυράνθρωπος σε καταστάσεις οι οποίες τον οδηγούν στη φυλακή. Κάτι τέτοιο έχει συμβεί σήμερα με τον εντολέα μου, ο οποίος δεν είναι κανένας μεγαλέμπορος ναρκωτικών, κατοικεί σε ένα διαμέρισμα ταπεινό και φτωχικό 50 τετραγωνικών, εργαζόταν από τα 13 του έτη και δυστυχώς εγκλωβίστηκε σε αυτή την υπόθεση".

Μιλώντας στο MEGA, ο Σταύρος Γεωργόπουλος σημείωσε ότι η εξέλιξη της προφυλάκισης ήταν αναμενομένη για τον εντολέα του. "Θέλουμε να καταδείξουμε ότι δεν έχει την κυριότητα της ποσότητας των ναρκωτικών. Δεν είναι μεγαλέμπορος ναρκωτικών, είναι το παιδί της διπλανής πόρτας".

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργόπουλο, "έχω στεναχωρηθεί γιατί συνειδητοποιώ το πόσο εύκολο είναι να μπλέξει κανείς". Όπως σημειώνει, ο προφυλακισμένος 32χρονος παρέλαβε τα ναρκωτικά στον δρόμο, μετά από παράδοση τρίτων, ενώ έχει αποκαλύψει και την πορεία που θα ακολουθούσε, τονίζοντας ότι "θα τα άφηνε πάλι στον δρόμο για να τα παραλάβει κάποιος".


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση