GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από τον Ερντογάν: Θα συναντηθώ με τον Μητσοτάκη στη Νέα Υόρκη...

Για επικείμενη συνάντησή του με τον Ελληνα πρωθυπουργό στη Νέα Υόρκη έκανε λόγο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πριν από λίγο κατά τη διάρκεια δηλώσ...


Για επικείμενη συνάντησή του με τον Ελληνα πρωθυπουργό στη Νέα Υόρκη έκανε λόγο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πριν από λίγο κατά τη διάρκεια δηλώσεών του. 

«Εμείς θα πραγματοποιήσουμε το αίτημα του Μητσοτακη στις ΗΠΑ. Εκεί έχουμε συνάντηση μαζί του», είπε ο Τούρκος πρόεδρος, που αναφέρθηκε εκ νέου στην πρόσφατη σύνοδο του EUMED 9 στην Αθήνα λέγοντας:.

«Όμως σε αυτή τη συνάντηση των «9» που διοργάνωσαν έγιναν ανεπιθύμητες δηλώσεις. Βέβαια το υπουργείο Εξωτερικών μας έδωσε τις απαραίτητες απαντήσεις. Εκεί θα δούμε πόσο ειλικρινείς είναι και πόσο θα αντισταθούν.

Η Τουρκία σε αυτό το σημείο δεν είναι ο ‘πορτιέρης’ (υπηρέτης) κανενός. Εμείς από τους απέναντί μας πρέπει να δούμε με εντιμὀτητα τα βήματα που πρέπει να γίνουν. Αν δεν τα δούμε, τότε θα πάρουμε την απαραίτητη απόφαση και θα κάνουμε τα ανάλογα βήματα».

Πάντως στην πρόσφατη συνέντευξή του στη ΔΕΘ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε αναφέρει ότι δεν υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον Τούρκο Πρόεδρο στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, λέγοντας «άλλωστε νομίζω ότι και τα προγράμματά μας δεν συμπίπτουν».


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση