GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΚΛΗΡΟΣ πάλι ο Π. Πολάκης: «ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ δεν προστατεύουν από τις μεταλλάξεις!»

Με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να χειροκροτούν ο Παύλος Πολάκης εμφανίσθηκε στη Βουλή υποστηρίζοντας για μια ακόμη φορά ότι τα εμβόλια δεν προ...


Με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να χειροκροτούν ο Παύλος Πολάκης εμφανίσθηκε στη Βουλή υποστηρίζοντας για μια ακόμη φορά ότι τα εμβόλια δεν προστατεύουν από τις μεταλλάξεις. Το γεγονός προκάλεσε την αντίδραση του υπουργού Υγείας Αθ. Πλεύρη, ο οποίος εγκάλεσε τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης και  χαρακτήρισε αντιεπιστημονικές της αναφορές του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

«Μιλάμε μετά από 1,5 χρόνο πανδημίας με πάνω από 8,5 χιλιάδες νεκρούς εκτός ΜΕΘ» είπε ο κ. Πολάκης για να προσθέσει ότι «το 4ο κύμα είναι προ των πυλών με μετάλλαξη που τα δεδομένα, δείχνουν ότι δεν καλύπτεται» δείχνοντας πως  μένει σταθερός  στα όσα υποστηρίζει για το εμβόλιο.

Μάλιστα υποστήριξε ότι «αντί να ρίξετε το βάρος της δουλειάς και της προσπάθειάς σας, εσείς σε ιδεοληπτική εμμονή ότι για όλα θα μας σώσει το εμβόλιο βγάζετε σε αναστολή υγειονομικούς που δεν περισσεύει κανένας». Και συνέχισε  λέγοντας ότι «το 10% των διασωληνωμένων στις ΜΕΘ είναι διπλά εμβολιασμένοι, δεν είναι μικρό ποσοστό κ. Πλεύρη και θα μεγαλώσει και είχαμε 33 θανάτους!» για να καταλήξει: «Οφείλετε και στα θεραπευτικά όπλα που χρησιμοποιείς. Φέρτε τα αντισώματα, έχουν αποτέλεσμα. Θα καταστεί ενδημικός ο κορονοϊός και μπορεί να κάνουμε κάθε χρόνο εμβόλιο».

Στην  απάντηση του ο Αθ. Πλεύρης  στηλίτευσε τη στάση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που χειροκρότησαν των Παύλο Πολάκη και όσα είπε για τα εμβόλια την ώρα που το κόμμα τους δηλώνει ότι τάσσεται υπέρ των εμβολιασμών ενώ στελέχη του το χαρακτηρίζουν ανοιχτά ως το «μοναδικό όπλο».

«Είπε αντιεπιστημονικά πράγματα ότι δεν πιάνονται οι μεταλλάξεις από τα εμβόλια!» σημείωσε  ο υπουργός Υγείας προσθέτοντας πως «Αν υπάρξουν εναλλακτικές θεραπείες θα ενταχθούν στο σύστημα αλλά αυτό δεν αντικαθιστά εμβολιασμό!» Απευθυνόμενος δέ στον Παύλο Πολάκη, που ως ιατρός χειρουργεί στον ιδιωτικό τομέα τόνισε ότι την επόμενη εβδομάδα θα κατατεθεί η ρύθμιση που θα αφορά στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και των ιδιωτών ιατρών οι οποίοι δεν θα μπορούν να έχουν επαφές με ασθενείς. Και όπως σημείωσε από αυτή δεν θα εξαιρεθούν οι έχοντες βουλευτική ιδιότητα.

2 σχόλια

  1. Μ'αρεσει που φερνω εγω την ευθυνη των γραφομενων,αλλα εσεις μπλοκαρετε μολις πουμε τιποτε κακο.Κατα τα αλλα ολοι αυτοι,βγαινουν,λενε ψεμματα,μας βριζουν,απιλουν και ο εισαγγελεας κυνηγαει Κουβελα και Αντωνιαδη.Μεχρι και τους Ισραηλινους επιστημονες εβγαλαν αχρηστους απ'τη πρεμουρα να πουλησουν εμβολια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αλήθεια είναι, πως οι "ειδήμονες", όταν άρχισε η διάθεση του εμβολίου, έλεγαν πως ήταν η λύση και όποιος το έκανε δεν θα τον έπιανε ο κορωνοϊός, τώρα λένε πως κολλάς μεν αλλά ελαφρά, που κι αυτό πιθανότατα δεν ισχύει, αφού και κολλάς και πεθαίνεις, άρα μπορεί να 'ναι και εντελώς άχρηστα.
    Το μεγάλο ζητούμενο πάντως είναι, πως θα τελειώσουμε με τα εμβόλια, που προπαγανδίζονται παγκόσμια και μάλιστα πως θα σταματήσει ο εμβολιασμός αυτών που δεν έχουν ανάγκη, γιατί αυτοί που έχουν ανάγκη προστασίας είναι οι μεγάλοι και αυτοί που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες. Γιατί πρέπει να κλείνουν τα πάντα χωρίς λόγο;
    Ή μήπως νοιάζονται τόσο πολύ για τους μεγάλους; Έλεος…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση