GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΣΩΛΗΝΩΘΗΚΕ ο Βασίλης Λεβέντης...

«Ελαφρά» η βελτίωση, αλλά αρκετή για να βγει από τη μηχανική υποστήριξη...  Βγήκε από τη μηχανική υποστήριξη της αναπνοής του ο Βασίλης Λεβέ...


«Ελαφρά» η βελτίωση, αλλά αρκετή για να βγει από τη μηχανική υποστήριξη... 

Βγήκε από τη μηχανική υποστήριξη της αναπνοής του ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος από το περασμένο Σάββατο δίνει μάχη με τον κορωνοϊό στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού.

Σύμφωνα με το  ανακοινωθέν του αθηναϊκού νοσοκομείου, η κατάσταση της υγείας του 69χρονου προέδρου της Ένωσης Κεντρώων παρουσίασε «ελαφρά βελτίωση» τις τελευταίες ώρες, με αποτέλεσμα οι θεράποντες ιατροί του να κρίνουν πως μπορούν πλέον να τον αποσωληνώσουν.

Σημειώνεται πως ο κ. Λεβέντης, αν και πάσχει από υποκείμενα νοσήματα, δεν είχε εμβολιαστεί και χρειάστηκε να διασωληνωθεί, λίγες ώρες μετά τη νέα εισαγωγή του στο νοσοκομείο.

Ειδικότερα, το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου Ευαγγελισμός αναφέρει τα εξής:
«Σήμερα 28/9/2021, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κος Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, παρουσίασε ελαφρά βελτίωση και αποσωληνώθηκε. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σταθερή επί του παρόντος».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση