GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΣΟ ΧΡΕΩΝΕΙ για τις... υπηρεσίες της! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ο (επίσημος) «τιμοκατάλογος» της Ιωάννας Τούνη...

  Και άνοιξε ο κωλος μου εμένα τόσα χρόνια πάνω στην καρέκλα να διαβάζω, μια χαρά pic.twitter.com/Feiavkjjau — Φαρμακοτsίφτισσα 💉 (@PharmaT...

 


Χαμό έχει προκαλέσει, για ακόμη μία φορά, στα κοινωνικά δίκτυα η Ιωάννα Τούνη και πιο συγκεκριμένα, τα όσα έχουν δει το «φως» της δημοσιότητας σχετικά με τα χρήματα που ζητά η ίδια για τις διαφημιστικές αναρτήσεις της στο Instagram.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε μετά τις πληροφορίες που ήλθαν στη δημοσιότητα, αναφορικά με τον τιμοκατάλογο, βάσει του οποίου χρεώνει εταιρείες που θέλουν να διαφημιστούν μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, οι χρήστες του Twitter δεν μπόρεσαν να μείνουν αμέτοχοι.

Σημειώνεται ότι η Ιωάννα Τούνη έχει 780.000 ακόλουθους στο Instagram, ενώ η ίδια είναι ιδιαιτέρως ενεργή στα κοινωνικά δίκτυα, μέσω των οποίων μοιράζεται και προσωπικές της στιγμές.

Προσφάτως, έσπευσε να επιβεβαιώσει την ερωτική σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, δημοσιεύοντας στο Instagram μια φωτογραφία με ένα παθιασμένο φιλί τους. 
Τώρα το όνομά της απασχολεί και πάλι το Ίντερνετ, με το Twitter να σχολιάζει ποικιλοτρόπως τον φημολογούμενο τιμοκατάλογό της στο Instagram.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση