GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΒΟΜΒΑ» από την ιατροδικαστή Α. Ακριβούση! «ΟΙ ΘΡΟΜΒΟΙ που παρατηρούνται μετά τον εμβολιασμό δεν έχουν καμία σχέση με τους κλασικούς...»

«Βόμβα» έριξε η ιατροδικαστής Αποστολία Ακριβούση για τα περιστατικά που χρονικά σχετίζονται με παρενέργειες του εμβολίου, καθώς αποκάλυψε π...

«Βόμβα» έριξε η ιατροδικαστής Αποστολία Ακριβούση για τα περιστατικά που χρονικά σχετίζονται με παρενέργειες του εμβολίου, καθώς αποκάλυψε πως οι θρόμβοι που παρατηρούνται μετά τον εμβολιασμό δεν έχουν καμία σχέση με τους κλασικούς.

«Οι θρόμβοι που παρατηρούνται σε αυτά τα περιστατικά (σ.σ. κατόπιν εμβολιασμού) δεν έχουν καμία σχέση με τους κλασικούς θρόμβους που βλέπουμε στα παθολογικά περιστατικά θρομβώσεων» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο «Focus FM» σε ερώτηση για το εάν μπορούν να καταλάβουν οι ιατροδικαστές εάν ένα περιστατικό σχετίζεται με τον εμβολιασμό ή όχι.

Ενώ μίλησε για «ρακόμορφους» θρόμβους αντί «κυλιδρόμορφων» που εντοπίζονται συνήθως, όπως τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση