GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΕΝΤΕ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ! Αγριες συμπλοκές έξω από τα γραφεία του ΠΑΟ στα Κάτω Πατήσια...

Σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών σημειώθηκαν λίγο πριν τις 11 το βράδυ της Τετάρτης στα Κάτω Πατήσια και συγκεκριμένα στη λεωφόρο Αχαρνών 25...



Σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών σημειώθηκαν λίγο πριν τις 11 το βράδυ της Τετάρτης στα Κάτω Πατήσια και συγκεκριμένα στη λεωφόρο Αχαρνών 252 όπου βρίσκονται τα γραφεία συνδέσμου του ΠΑΟ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο σύνδεσμος δέχθηκε επίθεση από οπαδούς της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να υπάρξουν άγριες συμπλοκές και τραυματισμοί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μεγάλη ομάδα οπαδών, κατευθύνθηκαν στα γραφεία του Συνδέσμου του ΠΑΟ και αφού εισήλθαν στο εσωτερικό του κτηρίου προκάλεσαν σημαντικές ζημιές ενώ ταυτόχρονα συνεπλάκησαν και με οπαδούς της αντίπαλης ομάδας.

Ακολούθησαν άγριες συμπλοκές με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί η Αστυνομία. Ισχυρές δυνάμεις έφθασαν επί τόπου και όπως έγινε γνωστό προχώρησαν σε πέντε προσαγωγές. Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, υπήρξαν τραυματισμοί οπαδών και από τις δύο ομάδες, χωρίς όμως να χρειαστεί κάποιος εξ αυτών να διακομιστεί σε νοσοκομείο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση