ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΤΑΙ! ΕΘΕΣΑΝ σε αναστολή (κορυφαίο) Νευροχειρουργό Καθηγητή...

Share it:

Giannis Spyridakis 
ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗΣ, Νευροχειρούργος Καθηγητής 
ΤΙΜΑ τον ΟΡΚΟ του ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ
Απολύθηκε από το χουντονεοναζιστικό Καθεστώς
επειδή άσκησε το Συνταγματικό του Δικαίωμα
Ο Δρ., Θεοδόσης Μπιρμπίλης είχε πραγματοποιήσει επιτυχώς πολλές επεμβάσεις εν μέσω της επιδημικής κρίσης απ΄τον Απρίλη του 2020 έως χθες.
------------------------------
Σε αναστολή εργασίας έχει τεθεί ο διευθυντής της Νευροχειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και καθηγητής Νευροχειρουργικής του ΔΠΘ Θεοδόσιος Μπιρμπίλης. Ο κος Μπιρμπίλης αποτελεί έναν πολύ γνωστό ιατρό στη Θράκη και τέθηκε σε αναστολή, επειδή δεν εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού.

Σε δελτίο Τύπου η διοίκηση του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης αναφέρει τα εξής: «Η διοίκηση του ΠΓΝΑ εκφράζει τη λύπη της για την αναστολή άσκησης του παρεχόμενου στο ΠΓΝΑ κλινικού έργου λόγω μη εμβολιασμού του καθηγητή Νευροχειρουργικής ΔΠΘ και διευθυντή της Πανεπιστημιακής Νευροχειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου, Θεοδόσιου Μπιρμπίλη ο οποίος με τις υψηλού επιπέδου γνώσεις και την με πείρα του πρόσφερε τα μέγιστα στο Νοσοκομείο.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πολίτες ότι η λειτουργία της Νευροχειρουργικής Κλινικής συνεχίζεται απρόσκοπτα με άριστο και άρτια εξειδικευμένο προσωπικό υπό την καθοδήγηση του κου Κοσμά Κοντογιαννίδη, Διευθυντή Νευροχειρουργικής κλάδου Ιατρών του ΕΣΥ, του κου Ιωάννη Μαυρίδη, επίκουρου καθηγητή Νευροχειρουργικής του ΔΠΘ και του κου Αντώνιου Γεωργίου επιμελητή Β κλάδου ΕΣΥ.
Οι ασθενείς εξακολουθούν να λαμβάνουν την ιατρική φροντίδα και την περίθαλψη που είχαν μέχρι σήμερα και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας».


Share it:

Εμβόλιο

Επικαιρότητα

Επιλογές

Κοινωνία

Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση