GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η φασιστιατρική δεν θέλει ενημερωμένη συναίνεση. Μόνο ανενημέρωτη συναίνεση και τυφλή υποταγή...

Πέτρος Αργυρίου Αφού τελειώσαν τις κλινικές δοκιμές, αφού το σώμα μας δεν μας ανήκει, αφού οι...

Πέτρος Αργυρίου

Αφού τελειώσαν τις κλινικές δοκιμές, αφού το σώμα μας δεν μας ανήκει, αφού οι... ζωές μας δεν μας ανήκουν, αφού δεν έχουμε δικαιώματα κι ελεύθερη βούληση αλλά ο φασισμός μας εκχωρεί προνόμια υπό όρους και συνθήκες, τώρα πάμε να τελειώσουμε και με έναν ακόμη ακρογωνιαίο λίθο της ιατρικής ηθικής και των δικαιωμάτων του ασθενούς.
Η λεγόμενη "informed consent", η ενημερωμένη συναίνεση, απαιτεί, τον ιατρό να ενημερώνει τον ασθενή για την κατάσταση του, για τους κινδύνους και τα οφέλη της προσέγγισης που ο ίδιος συνιστά, τους κινδύνους και τα οφέλη εναλλακτικών προσεγγίσεων/θεραπειών/αντιμετωπίσεων και τελικά, η επιλογή ανήκει στον ασθενή.
Την ενημερωμένη συναίνεση την τελείωσαν με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, αφενός γιατί αφαιρέθηκε το δικαίωμα στην επιλογή, αφετέρου γιατί ελάχιστοι γιατροί ενημέρωναν για τους κινδύνους των εμβολίων. Και τώρα την αποτελειώνουν με την καταναγκαστική διασωλήνωση παρά την θέληση του ασθενούς.
Η φασιστιατρική δεν θέλει ενημερωμένη συναίνεση. Μόνο ανενημέρωτη συναίνεση και τυφλή υποταγή.
Σκλαβωθείτε υπεύθυνα. Δεν θα σας ακολουθήσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση