GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΡΕΥΝΑ για το θάνατο του εισαγγελέα Τσιρώνη μετά τον εμβολιασμό του...

Ο Εισαγγελέας Εφετών Γιώργος Τσιρώνης "έφυγε" μετά από πολύμηνη μάχη, που ξεκίνησε τον Μάιο, σε ηλικία μόλις 60 χρονών. Κι ενώ εί...


Ο Εισαγγελέας Εφετών Γιώργος Τσιρώνης "έφυγε" μετά από πολύμηνη μάχη, που ξεκίνησε τον Μάιο, σε ηλικία μόλις 60 χρονών. Κι ενώ είχε εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού πριν το Πάσχα με εμβόλιο της AstraZeneca. 
Είχε κάνει τη δεύτερη δόση του Astrazeneca και 15 μέρες μετά αισθάνθηκε κούραση και δύσπνοια. Στις 2 Απριλίου 2021, εισήχθη σε ιδιωτική κλινική της Πάτρας με πνευμονική εμβολή. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του υπέστη καρδιακή ανακοπή και εισήχθη στη ΜΕΘ.
Τον Ιούλιο,  ο νομικός, Κωνσταντίνος Βαθιώτης, είχε καταγγείλει ότι ο Τσιρώνης  έχει υποστεί πολύ σοβαρές βλάβες στην υγεία του από τις παρενέργειες του εμβολίου: «Οι παρενέργειες δηλώνονται; Ή έχουμε πολίτες τρομοκρατημένους, οι οποίοι δεν θέλουν να παραδεχθούν ότι είχαν σοβαρές παρενέργειες; Ο εισαγγελέας εφετών, Γεώργιος Τσιρώνης, έχει μείνει “φυτό” από τις παρενέργειες του Astrazeneca. Και δεν μιλάει κανένας».

Οι γιατροί, όπως αναφέρει το pelop.gr, μετά τις επιπλοκές στην υγεία του 60χρονου έστειλαν κίτρινη κάρτα στον ΕΟΦ προκειμένου να γίνει έρευνα εξεταστεί κατά πόσο συνδέεται το εμβόλιο με αυτές. Για το λόγο αυτό, τα αίτια του θανάτου του, δηλαδή κατά πόσο συνδέονται με το εμβόλιο ή όχι, μένει να αποδειχθούν βάσει των ευρημάτων του ΕΟΦ και των ιατροδικαστικών εξετάσεων.

2 σχόλια

  1. O Kωνσταντίνος Βαθιώτης στην εκπομπή της Δέσποινας Μποτίτση, στον focus fm 103.6 | 14.9.2021


    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

    https://www.youtube.com/watch?v=uxJ4Q-NScQw



    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδη πρεπει να ακουσουμε το αυτονοητο;Σε λιγο θα συζηταμε αν εχει ηλιο την ημερα.Το παραδεχονται οι κατασκευαστριες εταιριες και μεις νομιζουμε οτι τους πατησε το τρενο;Καλο καλοκαιρι συντροφοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση