GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απάτη δήθεν βιολογικού κοτόπουλου και αυγών...

Λοβερδος Στελακατος Χρηστος Για την τεράστια απάτη δήθεν βιολογικού κοτόπουλου και αυγών...

Λοβερδος Στελακατος Χρηστος

Για την τεράστια απάτη δήθεν βιολογικού κοτόπουλου και αυγών...
Τον ελληνικό λαό τον ταΐζουν φαντάσματα απατεώνες με ονοματεπώνυμο.
65 μέρες έχουν περάσει και κανείς δημοσιογράφος ενώ πολλοί γνωρίζουν δε ανάφερε το όνομα του κρητικού απατεώνα που πουλούσε σε όλη την Ελλάδα βιολογικά κοτόπουλα και αυγά χωρίς να είναι.
Μόνο μην μάθει ο κόσμος ποιά μεγαλοσουπερμαρκετ πουλούσαν με ποιόν, γιαλατζη βιολογικά.
Μιλάμε για τεράστιες ποσότητες και ο ένοχος δεν είναι φυλακή. Μια φυλακή γεμάτη με σύγχρονους Γιάννηδες Αγιαννηδες και οι πραγματικοί ένοχοι ελεύθεροι να σαπίζουν την κοινωνία.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του οργανισμού η εν λόγω εταιρεία είχε διαθέσει προς πώληση στην αγορά δήθεν βιολογικό κοτόπουλο και βιολογικά αυγά, χωρίς να πληρούνται οι σχετικές κατά την εθνική και ενωσιακή νομοθεσία προϋποθέσεις
Μετά από δειγματοληπτικούς ελέγχους που έκαναν τα κλιμάκια του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ σε κεντρικά σημεία πώλησης σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Κρήτη και αφού ενημερώθηκε σχετικά ο υπεύθυνος Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης, αποσύρθηκαν από την ελληνική αγορά 34,5 τόνοι κοτόπουλου και δεκάδες χιλιάδες αυγών.
Η υπόθεση έχει παραπεμφθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, για την προβλεπόμενη διαδικασία επιβολής κυρώσεων στην επιχείρηση.
Πόσα χρόνια γινόταν αυτή η απάτη;
Για πόσους τόνους μιλάμε;
Πόσα εκατομμύρια κλάπηκαν από την τσέπη του κόσμου?
Ποια μεγαλοσουπερμαρκετ ήταν πελάτης του μεγάλου προμηθευτή από τη Κρήτη?

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση