GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ! ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ με την υγεία του Ν. Χατζηνικολάου...

Πρεμιέρα έκανε την περασμένη Δευτέρα ο Νίκος Χατζηνικολάου τόσο στην ραδιοφωνική του εκπομπή, όσο και στο δελτίο ειδήσεων.  Ο δημοσιογράφος...



Πρεμιέρα έκανε την περασμένη Δευτέρα ο Νίκος Χατζηνικολάου τόσο στην ραδιοφωνική του εκπομπή, όσο και στο δελτίο ειδήσεων. Ο δημοσιογράφος, που έχει επιλέξει να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή, πέρασε ένα δύσκολο καλοκαίρι.

Όπως παραδέχτηκε ο ίδιος είχε μια περιπέτεια αλλά όλα πήγαν καλά.

Τι αποκάλυψε ο ίδιος
«Πέρασα δύσκολο καλοκαίρι, είχα μια περιπέτεια. Ευτυχώς τώρα είμαι καλά και είμαστε πάλι μαζί», είπε χωρίς να δώσει παραπάνω λεπτομέρειες. Ωστόσο, στην πρεμιέρα του στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 είπε με χιούμορ πως για να περπατήσει από τη μία μεριά του πλατό στην άλλη χρειάζεται μισή ώρα.
Ακούστε πώς το είπε στην εκπομπή του

Καλοκαίρι στις Κυκλάδες
Ο δημοσιογράφος ανέβασε πολύ λίγες φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές του διακοπές και απόλαυσε στιγμές χαλάρωσης.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία του, στην οποία τον βλέπουμε αρκετά ηλιοκαμμένο και μαυρισμένο, ενώ είναι από τις σπάνιες φορές που έχει γένια.

Στην λεζάντα της ανάρτησης του, έγραψε χαρακτηριστικά: «Καλό ξημέρωμα! Ραντεβού τον Σεπτέμβριο! Δεν είναι οι Μαλδίβες! Είναι η υπέροχη Νάξος!».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση