GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΚ. ΙΜΑΜΟΓΛΟΥ! Ο Δήμαρχος Κωνσταντινούπολης κάνει επίσκεψη στην Αθήνα...

Ο Δήμαρχος Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου θα βρεθεί για διήμερη επίσκεψη στην Αθήνα, ως επίσημος προσκεκλημένος του Κώστα Μπακογιάννη κα...



Ο Δήμαρχος Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου θα βρεθεί για διήμερη επίσκεψη στην Αθήνα, ως επίσημος προσκεκλημένος του Κώστα Μπακογιάννη και ως… ανταπόδοση της επίσκεψης του Δημάρχου Αθηναίων στην Πόλη τον περασμένο Μάιο.

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα της επίσκεψης Ιμάμογλου που ανακοινώθηκε, ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης θα επισκεφθεί σήμερα Τρίτη στις 11:15, το Δημαρχιακό Μέγαρο Αθηνών όπου θα συναντηθεί με τον κ. Μπακογιάννη, ενώ θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου.

Στις 13:00, οι δύο δήμαρχοι θα επισκεφθούν το Μέγαρο Μαξίμου, όπου θα γίνουν δεκτοί σε συνάντηση διάρκειας μισής ώρας από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το απόγευμα, ο Δήμαρχος Αθηναίων θα συνοδεύσει τον κ. Ιμάμογλου σε ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης, ενώ στις 21:00 θα επισκεφθούν το Ηρώδειο προκειμένου να παρακολουθήσουν την παράσταση «Monica Bellucci, Maria Callas: Letters and Memories».

Την Τετάρτη στις 11:30 ο Τούρκος βρεθεί στην Αρχαία Αγορά, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί -συνοδεία του Δημάρχου Αθηναίων- την περιοχή της πλατείας Συντάγματος και το Ζάππειο, προκειμένου να δουν τα έργα αστικής ανάπλασης που πραγματοποιούνται στην περιοχή.

Στις 16:30 θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στην έκθεση «Portals» του Οργανισμού Πολιτισμού και Ανάπτυξης ΝΕΟΝ στο πρώην Δημόσιο Καπνεργοστάσιο στη Λένορμαν, ενώ ο κ. Ιμάμογλου θα αναχωρήσει το βράδυ της Τετάρτης για την Κωνσταντινούπολη.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση