GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ του Τσίπρα! ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ Μητσοτάκη-Σαμαρά για να ψηφιστούν (μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου) τα μνημόνια με τα Σκόπια...

Αμύνεσθαι ΠΕΡΙ Πατρης   Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αμέσως μετά τη ΔΕΘ, φέρνει προς κύρωση τα πρωτόκολλα με τα Σκόπια!!!  Σύμφωνα με αποκλειστικέ...


Αμύνεσθαι ΠΕΡΙ Πατρης 
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αμέσως μετά τη ΔΕΘ, φέρνει προς κύρωση τα πρωτόκολλα με τα Σκόπια!!! 
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΠΥΡΗΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ -πληροφορίες, που αν τολμήσει το Μαξίμου να τις χαρακτηρίσει ανακριβείς, το προκαλούμε προκαταβολικά να τις διαψεύσει δημόσια- ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεσμεύτηκε προς τις Η.Π.Α ότι μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη, θα έχει φέρει στη Βουλή προς κύρωση, τα μνημόνια με τα Σκόπια, ακόμα κι αν αυτό, έχει δύσκολες συνέπειες για τον ίδιο.
Όπως αναφέρουν οι πηγές μας, το δήθεν ιδιωτικό ταξίδι του στις Η.Π.Α δεν έχει καμία σχέση με τη φοίτηση της Δάφνης Μητσοτάκη, στο Πανεπιστήμιο Yale, αλλά έχει να κάνει με την τακτοποίηση του θέματος που προαναφέραμε και κυρίως με τις εξελίξεις που θα προκύψουν την επόμενη ημέρα.
Η έκταση που δόθηκε μάλιστα, στο ότι το ταξίδι του πρωθυπουργού στις Η.Π.Α είναι ιδιωτικού χαρακτήρα, δόθηκε σκόπιμα, ώστε αυτό να μην κινήσει τις υποψίες, όσον αφορά τα πραγματικά του αίτια.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι αυτός ήταν και ο λόγος που καθυστέρησε να προχωρήσει και ο ανασχηματισμός, ο οποίος έχει άμεση σχέση με τις εξελίξεις.
Καθώς, πριν αναχωρήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τις Η.Π.Α φρόντισε να έρθει σε επαφή, τόσο με τον Αντώνη Σαμαρά, όσο και με μία σειρά από άλλα πρόσωπα.
Το τί διημείφθη μεταξύ Μητσοτάκη και Σαμαρά, είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε επακριβώς.
Επίσης έχουμε πλούσιο ρεπορτάζ, όσον αφορά το τί συζήτησε και με άλλα πρόσωπα.
Ρεπορτάζ που υποσχόμαστε ότι θα το αποκαλύψουμε, όταν και εφόσον ξεκινήσει η διαδικασία.
Διότι, τότε, δεν θα μας δεσμεύει τίποτα, αφού θα διακυβεύεται το Εθνικό συμφέρον.
Και ποσώς θα μας ενδιαφέρει, ποιούς θα εκθέσουμε και ποιοί δεν θα τολμούν την άλλη μέρα να κυκλοφορήσουν.
Εκείνο που επίσης θα πρέπει να γνωρίζετε, είναι πως για το ζήτημα, είναι απόλυτα ενήμερος και ο Αλέξης Τσίπρας και μάλιστα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Αφού, οι εξελίξεις που πιθανόν να προκύψουν, θα είναι τέτοιες, που θα κληθεί κι αυτός να πάρει δύσκολες αποφάσεις, με μεγάλο κόστος, τόσο για τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και για τον ίδιο.
ΠΥΚ

1 σχόλιο

  1. Εμας,στα παπαρια μας.Με το μυαλο[λιγο παραπανω απο αμοιβαδα]που διαθετουμε,το ξεραμε ποσο καιροσκοπος και καθαρμα ειναι ο Μητσοτακης.Τωρα οι Μακεδονμαχοι και αλλα φρουτα της εποχης θα καταλαβουν,αν καταλαβουν,πώς πανε στον κουβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση