GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΗ, από την «Κλαδική» της ΝΔ, Διευθύντρια στο Γραφείο του Θεοδωρικάκου...

Μια αντιστράτηγος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας,  προερχόμενη από τον Τομέα Προστασίας του Πολίτη της ΝΔ, αναλαμβάνει διευθύντρια ...


Μια αντιστράτηγος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας,  προερχόμενη από τον Τομέα Προστασίας του Πολίτη της ΝΔ, αναλαμβάνει διευθύντρια στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Παναγιώτη Θεοδωρικάκου, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο.


Πρόκειται για την Κωνσταντία Κορώνη, η οποία, σύμφωνα με το βιογραφικό της, έχει εμπειρία σε μάχιμες και επιτελικές θέσεις και κυρίως σε τομείς που αποτελούν ευαίσθητα κεφάλαια για το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όπως η οδική ασφάλεια και το μεταναστευτικό.

Η Κωνσταντία Κορώνη, όπως αναφέρεται στο βιογραφικό της, αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών το 1990 με τελικό χαρακτηρισμό «ΑΡΙΣΤΑ». Παρακολούθησε σεμινάρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό σε θέματα αστυνομικού ενδιαφέροντος και έλαβε μέρος σε Ομάδες Εργασίας, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (CEPOL). Ολοκλήρωσε ευδόκιμα τις σπουδές της στο Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών-Στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. το 2004.

Ως αξιωματικός υπηρέτησε στη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής και στο Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας, στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής και στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, απ’ όπου και αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του υποστρατήγου, το 2016.

Από τότε μέχρι και σήμερα είναι μέλος του Τομέα Προστασίας του Πολίτη του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Τμήματος Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών. Είναι γνώστης της Αγγλικής, Γαλλικής, Γερμανικής γλώσσας και μητέρα τριών τέκνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση