GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ για τις δημόσιες συμβάσεις! ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ μετά τις καταγγελίες για βιασμό δικαστίνας...

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (ΑΕΠΠ) και πρώην πρόεδρος Εφετών των Διοικητικών Δικαστηρίων μετά τις κατα...

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (ΑΕΠΠ) και πρώην πρόεδρος Εφετών των Διοικητικών Δικαστηρίων μετά τις καταγγελίες σε βάρος του για τον βιασμό μιας γυναίκας δικαστή.

Όπως δημοσιεύει μάλιστα το ethnos,gr, σε βάρος του φέρεται ότι υπάρχουν και καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση άλλων γυναικών του δικαστικού σώματος.

Το θέμα ερευνάται ήδη από την Εισαγγελία και τα αποτελέσματα της δε θα αργήσουν. Η έρευνα διατάχθηκε μάλιστα μετά από την παραγγελία του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην πρόεδρος Εφετών παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου της ΑΕΠΠ, όπως αναφέρει στο έγγραφο το οποίο κατέθεσε στον υπουργό Δικαιοσύνης Κωνσταντίνο Τσιάρα.

Σύμφωνα με την επιστολή, ο καταγγελλόμενος χαρακτηρίζει «κατασκευασμένα» όσα του καταλογίζονται. Μετά την παραίτηση, καθήκοντα προέδρου αναλαμβάνει ο αρχαιότερος αντιπρόεδρος της ΑΕΠΠ. 
Πηγή: www.rosa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση