GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΑ ...ΜΟΔΑ ΣΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ! «Καλεσμένοι μόνο με εμβόλιο ή τεστ...»

Τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό φέρνουν νέες τάσεις ακόμα και στις προσκλήσεις των γαμήλιων εκδηλώσεων.  Η πανδημία του κορονοϊού έχει ...


Τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό φέρνουν νέες τάσεις ακόμα και στις προσκλήσεις των γαμήλιων εκδηλώσεων. 

Η πανδημία του κορονοϊού έχει φέρει νέα δεδομένα σε όλες μας τις κοινωνικές εκδηλώσεις και φυσικά οι γάμοι δεν θα μπορούσαν να μην έχουν επηρεαστεί.

Όπως αναφέρουν οι New York Times, στο προσκήνιο πλέον έρχονται νέου τύπου γαμήλιες προσκλήσεις με συγκεκριμένες «προϋποθέσεις».

Η νέα τάση θέλει τα προσκλητήρια, πέρα από τις επιλογές του δείπνου ή τις οδηγίες για τη γαμήλια εκδήλωση, να περιλαμβάνουν με ευγενικό τρόπο συστάσεις στους καλεσμένους να έχουν εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού ή να κάνουν τεστ, προκειμένου να παραστούν στην εκδήλωση.

Τα ζευγάρια δεν ντρέπονται να ζητήσουν από τους καλεσμένους τους να μάθουν την εμβολιαστική τους κατάσταση, αναφέρει η Τζέιμι Μπολίν, διοργανώτρια γάμων.


«Δεν μου λένε εάν θα πρέπει να ρωτήσουν τους καλεσμένους τους για το εμβόλιο. Μου λένε απλά, «ζητάμε από τους καλεσμένους μας να…», αναφέρει.

Σε μία έρευνα που συμμετείχαν 1.400 ζευγάρια τον περασμένο μήνα, το 22% είπε ότι απαιτούν από τους καλεσμένους τους να είναι εμβολιασμένοι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα διοργάνωσης γάμων, The Knot. Το ποσοστό αυτό είναι αρκετά αυξημένο σε σχέση με το 3% που απαντούσε αντίστοιχα, την περασμένη άνοιξη.

Πολλά είναι τα ζευγάρια που ενημερώνουν τους καλεσμένους τους να φορούν μάσκες ενώ άλλοι δίνουν πολύχρωμα βραχιολάκια που δείχνουν εάν κάποιος μπορεί να αγκαλιάσει κάποιον άλλον ή πρέπει να κρατήσει αποστάσεις!

Οι ειδικοί στη διοργάνωση γάμων προτείνουν στα ζευγάρια να είναι ξεκάθαρα προς τους καλεσμένους τους, αναφορικά με το αν πρέπει να φορούν μάσκες ή να είναι εμβολιασμένοι.

Αλλά αυτό να περιλαμβάνεται σε ξεχωριστή πρόσκληση καθώς οι αναφορές στην πανδημία δεν είναι και τόσο…ρομαντικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση