ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

ΔΙΠΛΗ ΒΟΜΒΑ από τον Καθηγητή Ιωανννίδη! «ΠΕΘΑΝΑΝ σε μια εβδομάδα 1.000 πάνω από το φυσιολογικό. Οι ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ευθύνονται για τη συνέχεια της πανδημίας...»

Share it:

Ωρα Αφυπνισης  
2 ΒΟΜΒΕΣ ξεστόμισε ξανά ο βασιλιάς της επιδημιολογίας και παθολογίας Ιωάννης Ιωαννίδης που λίγοι αντιλήφθηκαν:
«Είχαμε μέσα σε μια εβδομάδα 1.000 θανάτους περισσότερους από το φυσιολογικό»!!!
(Διανοείστε τον αριθμό;; Από τι να ναι άραγε;; Μήπως από τα emβόλιa;;; Μήπως;;)
«Οι εμβολιασμένοι πιθανόν να ευθύνονται για τη συνέχεια της πανδημίας»!!!!
(Καταλάβατε τώρα; Είναι αυτά που σας λέγαμε εξ' αρχής. "Εσείς θα είστε υπεύθυνοι για τους θανάτους που έρχονται" σας λέγαμε και γελούσατε. Μήπως και ο Ιωαννίδης είναι ψεκασμένος;)
Αν και ο Ιωαννίδης έχει μαζευτεί πλέον, διότι όπως ομολόγησε ο ίδιος στο ΚΡΗΤΗ TV, δέχεται απειλές, παρόλα αυτά, συνεχίζει και λέει αυτά που πρέπει πλαγίως και διπλωματικά και όποιος τα πιάσει!
Alexandros Paga


Share it:

Εμβόλιο

Επικαιρότητα

Επιλογές

Ιωαννίδης

Κορονοϊός

Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση