GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΚΡΟΣ ορειβάτης στον Όλυμπο....

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε άνδρας από απόκρημνο σημείο πλησίον του καταφυγίου «Σπήλιος Αγαπητός» στο δήμο Δίου-Ολύμπου. Ακολούθησε η...

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε άνδρας από απόκρημνο σημείο πλησίον του καταφυγίου «Σπήλιος Αγαπητός» στο δήμο Δίου-Ολύμπου. Ακολούθησε η μεταφορά του τη θέση Πριόνια, όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο.

Ο 70χρονος ορειβάτης φέρεται να έχασε την ισορροπία κάτω από άγνωστες συνθήκες. Αρχικώς εντοπίστηκε από προσωπικό του Καταφυγίου και άμεσα ενημερώθηκαν οι Αρχές. Πυροσβέστες και τριμελές κλιμάκιο διασωστών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης ξεκίνησαν άμεσα για την περιοχή, μέχρι που αργά το μεσημέρι της Κυριακής, προσέγγισαν το σημείο και διαπιστώθηκε ότι ο άτυχος ορειβάτης δεν έχει τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, αναμένεται η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, από την οποία και θα προκύψουν τα ακριβή αίτια θανάτου του.

Σύμφωνα με το Πυροσβεστικό Σώμα, κινητοποιήθηκαν 14 πυροσβέστες με 3 οχήματα, η Π.Υ. Λιτόχωρου, η Π.Υ. Κατερίνης, καθώς και η Ορειβατική Ομάδα Έρευνας & Διάσωσης (Ο.Ο.Ε.Δ.) της 2ης ΕΜΑΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση