GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ! Συλλήψεις και προσαγωγές στην Θεσσαλονίκη...

Σε τέσσερις συλλήψεις και μία προσαγωγή προχώρησαν μέχρι στιγμής οι αστυνομικές δυνάμεις μετά τα εκτεταμένα επεισόδια που σημειώθηκαν στη Νέ...


Σε τέσσερις συλλήψεις και μία προσαγωγή προχώρησαν μέχρι στιγμής οι αστυνομικές δυνάμεις μετά τα εκτεταμένα επεισόδια που σημειώθηκαν στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Μάχες σώμα με σώμα, επίθεση με πέτρες και χημικά και επεισόδια σημειώθηκαν από μερίδα διαδηλωτών λίγα μέτρα μακριά από το Βελλίδειο, με την αστυνομία να προχωρά σε συλλήψεις και προσαγωγές.

Οι "αντιεμβολιαστές" με ορμητήριο το πάρκο «Γαλλικής Φιλίας», απέναντι από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης, εκτόξευσαν πέτρες, μολότοφ και πυροτεχνήματα, με τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας να απαντούν με εκτεταμένη χρήση χημικών και με τη χρήση της «Αύρας». Η περιοχή γύρω από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, ενώ, μάλιστα, μέρος πράσινου πλησίον του γνωστού «Ρολογιού» άρπαξε και φωτιά από τις μολότοφ.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση