GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΙΟΙ ΔΡΟΜΟΙ θα είναι κλειστοί για τον Ημιμαραθώνιο Αθηνών...

To πρωί της Κυριακής θα πραγματοποιηθεί ο Ημιμαραθώνιος Αθηνών, ο οποίος από εφέτος θα είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη. Ως γν...


To πρωί της Κυριακής θα πραγματοποιηθεί ο Ημιμαραθώνιος Αθηνών, ο οποίος από εφέτος θα είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη.

Ως γνωστόν προ ημερών ο Δήμος Αθηναίων αποδέχθηκε την ομόφωνη πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ, ώστε ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας να διεξάγεται στη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη και παράλληλα να πραγματοποιούνται κάθε χρόνο σειρά από πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις, αφιερωμένες στον μεγάλο δημιουργό.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 7.30 το πρωί (ΕΡΤ3) από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και η διαδρομή θα καταλήξει στη λεωφόρο Αμαλίας, μέχρι τις 11 π.μ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας επιστρέφει μετά από δυο χρόνια διακοπής λόγω της πανδημίας.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και μεταβολές δρομολογίων στο κέντρο λόγω του Ημιμαραθωνίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και μεταβολές δρομολογίων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς στο κέντρο της Αθήνας θα επέλθουν την Κυριακή λόγω της διοργάνωσης του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας.

Το Τραμ από την έναρξη της κυκλοφορίας μέχρι τη λήξη των αγώνων θα τερματίζει στη στάση Κασομούλη.

Το Μετρό αναμένεται να κινείται κανονικά. Θα επέλθουν επίσης μεταβολές στα δρομολόγια των λεωφορείων και τρόλεϊ που κινούνται στο κέντρο (πληροφορίες στην εφαρμογή της τηλεματικής).

Σε ισχύ θα βρίσκονται οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Από τις 04:00 το πρωί της Κυριακής 12/09/21, θα υπάρχει απαγόρευση της κυκλοφορίας επί της Λ. Αμαλίας (και στις κάθετες αυτής οδούς) από Αθανασίου Διάκου μέχρι Βασιλίσσης Σοφίας.

Από τις 07:00 θα υπάρχει πλήρης απαγόρευση της κυκλοφορίας σε όλον τον δακτύλιο που περικλείει ο Ημιμαραθώνιος δρόμος.

Τμηματικά, θα υπάρξει επάνοδος κυκλοφορίας: από τις 11:00 αναφορικά με τον μεγάλο δακτύλιο, ενώ από τις 12:00 θα δίνεται τμηματικά στην κυκλοφορία ο μικρός δακτύλιος (μετά τις 15:00 η Λ. Αμαλίας).


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση