GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προβλήματα στα λιμάνια λόγω ισχυρών ανέμων...

Προβλήματα έχουν δημιουργηθεί σε πολλές γραμμές των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών, λόγω των ισχυρών ανέμων σε πολλές θαλάσσιες περιοχές, που σύμφ...


Προβλήματα έχουν δημιουργηθεί σε πολλές γραμμές των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών, λόγω των ισχυρών ανέμων σε πολλές θαλάσσιες περιοχές, που σύμφωνα με την ΕΜΥ, στα ανατολικά φθάνουν κατά τόπους τα 8 και στο Αιγαίο τοπικά τα 9 μποφόρ.


Από το λιμάνι του Πειραιά εκτελούνται προσωρινά μόνο τα δρομολόγια για τα νησιά του Αργοσαρωνικού, από το λιμάνι της Ραφήνας δεν εκτελούνται τα δρομολόγια για Μαρμάρι και Κυκλάδες, ενώ από την Αγ.Μαρίνα για Νέα Στύρα.

Από το λιμάνι του Λαυρίου δεν πραγματοποιούνται επίσης τα δρομολόγια για Κύθνο και Κέα,

Κλειστή είναι προσωρινά η γραμμή Πέραμα-Παλούκια, ενώ κλειστή έμεινε  ι η γραμμή Πάχη Μεγάρων-Φανερωμένη Σαλαμίνας όπως και στη βόρεια Ελλάδα η γραμμή Καβάλα-Πρίνου.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν, καλό είναι πριν την αναχώρησή τους, να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία, λόγω τροποποιήσεων η αλλαγών που μπορούν να υπάρξουν στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών σε πολλές θαλάσσιες περιοχές.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση