GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ εκφράσεις από την Οσταπένκο για την Σάκκαρη! «Γ@μημ@νη πο@τ@να...»

Στο πρώτο σετ η Μαρία Σάκκαρη προηγήθηκε με 4-3 κόντρα στην Γελένα Οσταπένκο και όπως ήταν απόλυτα λογικό, πανηγύρισε. Η Ελληνίδα τενίστρια,...


Στο πρώτο σετ η Μαρία Σάκκαρη προηγήθηκε με 4-3 κόντρα στην Γελένα Οσταπένκο και όπως ήταν απόλυτα λογικό, πανηγύρισε. Η Ελληνίδα τενίστρια, καθώς πήγαινε να πάρει την θέση στον πάγκο, όπως επιβάλλει ο κανονισμός μετά τα μονά games, έβγαλε μια κραυγή και έσφιξε την γροθιά της για να πανηγυρίσει την νίκη στο game.

Η Γελένα Οσταπένκο εκνευρίστηκε από τον πανηγυρισμό της και την έβρισε με την Ελληνίδα τενίστρια να κατευθύνεται προς τον διαιτητή για να διαμαρτυρηθεί. Ωστόσο, ο διαιτητής Καντέρ Νούνι είπε στην Μαρία Σάκκαρη πως δεν άκουσε τίποτα λόγο των χειροκροτημάτων από τους φιλάθλους στο γήπεδο.

Η Σάκκαρη ζήτησε την άμεση επέμβαση της επιδιαιτήτριας του τουρνουά της Οστράβα στην οποία εξήγησε πως την αποκάλεσε «γαμ%@#η που%$@» και τόνισε πως δεν έχει κανένα δικαίωμα να την αποκαλεί με αυτό τον τρόπο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση