ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Λαβρόφ: Ο Βαρθολομαίος εξαρτάται άμεσα από τις ΗΠΑ...

Share it:

Russian Embassy in Greece

ΥΠΕΞ της Ρωσίας Σ. Λαβρόφ:
Ο Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαίος εξαρτάται άμεσα από τις ΗΠΑ, από εκείνους που... εργάζονται στο αμερικανικό έδαφος σε διαφορετικές κατευθύνσεις, συμπεριλαμβανομένης της χρηματοπιστωτικής.
Έτσι σχηματίστηκε η σχισματική "Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας". «Παραμέρισαν» εκείνους τους κληρικούς που αντιτάχθηκαν σε αυτό στην Ουκρανία, και διόρισαν τον δικό τους μητροπολίτη. Τώρα το κύριο μέλημα είναι να καταλάβουν την περιουσία της κανονικής Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας (εκκλησίες, ενορίες).
Τώρα προσπαθούν να δημιουργήσουν παρόμοια αυτοκέφαλη αντί κανονική εκκλησία στη Λευκορωσία.
Στρίβουν τα χέρια των Εκκλησιών έτσι ώστε να αναγνωρίσουν τον σχισματικό Επιφάνιο, τον επικεφαλής της λεγόμενης "Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας". Οι ελληνικές εκκλησίες έκαναν αυτόν τον συμβιβασμό με τη συνείδηση.

Share it:

Διεθνή

Εκκλησία

Εξωτερική πολιτική

Επικαιρότητα

ΗΠΑ

Θέμα

Κοινωνία

Πρώτη Σελίδα

Ρωσία

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση