GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ό,τι κρύβουν τα ΜΜΕ: Χεζμπολάχ, Συρία, Ιράν χαστουκίζουν το παράνομο φονικό εμπάργκο των ΗΠΑ-Ευρωπαϊκής Ένωσης...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας - « Στα πτώματα των λιονταριών γιορτάζουν τα σκουλήκια, νομίζοντας πως νίκησαν, αλλά τα λιοντάρια παραμένουν λι...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
-

«Στα πτώματα των λιονταριών γιορτάζουν τα σκουλήκια,
νομίζοντας πως νίκησαν, αλλά τα λιοντάρια παραμένουν λιοντάρια
και τα σκουλήκια σκουλήκια
»
Θυμηθείτε αυτή την ημέρα: 3 Γενάρη 2020!

«Για τους εχθρούς τελείωσε η εποχή του “χτυπάω και φεύγω”»
Αγιατολλάχ Αλί Χαμενεΐ
[Βλέπε, σε: Ο Κασέμ Σουλεϊμανί θα μείνει για πάντα στις καρδιές των Ελεύθερων του κόσμου!]

Στην "πολιτισμένη" δύση η αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία μπορεί να μοιράζει χάνδρες και καθρεφτάκια, αποκρύβοντας τα καθημερινά χαστούκια που δέχονται η πάλαι ποτέ υπερδύναμη (ΗΠΑ) κι η ξεδοντιασμένη Ευρωπαϊκή Ένωση, για να τονώνουν τις "αριστερές" και δεξιές κυβερνήσεις τους στις αποικίες τους. Όμως ο άξονας της Αντίστασης δυναμώνει και δεν δείχνει απλώς τα "δόντια", αλλά χαστουκίζει καθημερινά τους ιμπεριαλιστές στη Λατινική Αμερική, τη Μέση Ανατολή, την Ασία και παντού στον πλανήτη.

Ο στρατηγός Κασέμ Σουλεϊμανί ήταν αυτός που οικοδόμησε τον σημερινό νικηφόρο "Άξονα της Αντίστασης" σ' ολόκληρη τη Μέση Ανατολή. Σίγουρα είναι μεγάλη η απώλεια του, αλλά έχει βάλει τη σφραγίδα του με τις παρακαταθήκες του στο μοντέλο άσκησης Διοίκησης, το Ήθος, την Ακρίβεια, την Εργατικότητα, την Πίστη στη Νίκη των λαών, τη "Σχολή της Επανάστασης" των καταπιεσμένων.

 

Καμία αναφορά στη διεθνή δημοσιογραφία για το "σπάσιμο" του εμπάργκο που έχουν επιβάλλει τα ανθρωπόμορφα κτήνη των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Ιράν, τη Συρία. Ένα ηχηρό χαστούκι στους φονιάδες των λαών. Τα Ιρανικά πετρελαιοφόρα σπάνε το εμπάργκο και μεταφέρουν πετρέλαιο στη Συρία -ο Ρώσικος στόλος έτοιμος να προσφέρει βοήθεια αν χρειαστούν- κι από εκεί τροφοδοτούν το Λίβανο, όπου οι ιμπεριαλιστές θέλουν να μεταφέρουν την αστάθεια για την ενίσχυση του σιωνιστικού-ναζιστικού κατοχικού καθεστώτος στην Παλαιστίνη.


Στο λιμάνι της Λευκάδας (σήμερα Μπανιγιάς), όπως την περιγράφει ο Στέφανος ο Βυζάντιος, στη Συρία των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου, μεταφέρουν σπάζοντας τον αποκλεισμό τα Ιρανικά πετρελαιοφόρα εκατομμύρια λίτρα πετρελαίου, για το μεγαλύτερο διυλιστήριο πετρελαίου της Συρίας και σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Από εκεί χωρίς τελειωμό τα βυτιοφόρα μεταφέρουν με ευθύνη της Χεζμπολάχ του Λιβάνου τα απαραίτητα καύσιμα για το Λιβανέζικο λαό.

Η έλλειψη καυσίμων έχει παραλύσει την καθημερινή ζωή στον Λίβανο, ενώ η χώρα δεν έχει τα απαραίτητα δολάρια για την αγορά. Η κρατική εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας παράγει μόνο μια ελάχιστη ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας, αφήνοντας τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά σχεδόν εξ ολοκλήρου εξαρτημένα από μικρές ιδιωτικές γεννήτριες που λειτουργούν με μαζούτ.

Ο γενικός γραμματέας της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα, ανακοίνωσε πως θα διανείμει πετρέλαιο δωρεάν σε κρατικά νοσοκομεία και άλλες ζωτικές εγκαταστάσεις. Επίσης θα διανεμηθεί με χαμηλό κόστος σε άλλες δομές σ' όλη τη χώρα. Βενζίνη και πετρέλαιο Αλληλεγγύης του νικηφόρου Άξονα της Αντίστασης.

Καμία αναφορά στα δυτικά αργυρώνητα ΜΜΕ της "πολιτισμένης" δύσης. Να μην ομολογήσουν πως τα δολοφονικά εμπάργκο που ξεπερνούν τη ναζιστική Γερμανία, εναντίον κάθε έννοιας διεθνούς δικαίου κι εναντίον των αποφάσεων του ΟΗΕ, τώρα πλέον είναι άχρηστα εναντίον ανυπότακτων λαών.

Σ' αυτές τις εγκληματικές και δολοφονικές επιχειρήσεις των ιμπεριαλιστών, συμμετέχουν κι οι λακέδες τους, οι υπάκουες αποικίες τους όπως η Ελλάδα των τελευταίων δέκα (10) χρόνων κι ΟΛΩΝ των δουλικών κυβερνήσεων, με "αριστερό" ή δεξιό προσωπείο. Όμως, ο ελληνικός λαός δεν ξεχνάει:

«Δεν θα μπορέσουν να ψεύδονται αιωνίως.
Θα πρέπει αργά ή γρήγορα να λογοδοτήσουν στη λογική με λογική,
στις ιδέες με ιδέες, στο συναίσθημα με συναίσθημα.
Και τότε θα σιωπήσουν: το κάστρο των εκβιασμών τους.
της βίας και των ψεμάτων θα καταρρεύσει»
Πιέρ Πάολο Παζολίνι


Τα κομβόι των βυτιοφόρων της Αλληλεγγύης του Άξονα της Αντίστασης μπαίνουν από τη Συρία στο Λίβανο και προκαλούν λαϊκές αντιδράσεις που δεν μπορούν να περιγραφούν:


Με άνθη ραίνουν τα βυτιοφόρα του Άξονα της Αντίστασης οι Μανάδες των Μαρτύρων που έπεσαν στον αγώνα εναντίον της τρομοκρατίας, των ιμπεριαλιστών...

Ιδού...
Αυτός ο δρόμος είναι ιερός...
Είναι στρωμένος με θυσίες...
Αυτός ο δρόμος βαπτίστηκε με αίμα μαρτύρων...
Αυτός ο δρόμος είναι πολύτιμος...
Διασχίστηκε με αξιοπρέπεια...
Έσπασε τη δυτική ηγεμονία...
Τραγουδούν οι μανάδες των Μαρτύρων στο πέρασμα των βυτίων της Αντίστασης που γελοιοποίησαν τα δολοφονικά εμπάργκο κι αποκλεισμούς των ιμπεριαλιστών και των λακέδων τους! 

 
 
Οι Ελεύθεροι του κόσμου τώρα μπορούν ν' αναφωνήσουν: Σ' ευχαριστούμε Ιράν, σ' ευχαριστούμε Συρία, σ' ευχαριστούμε Χεζμπολάχ... ο αποκλεισμός ταπείνωσης έσπασε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση