GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ του «Άλματος Ζωής»! ΠΕΘΑΝΕ από κορονοϊό ενώ ήταν πλήρως εμβολιασμένη...

Θλίψη έχει σκορπίσει στην Πάτρα η είδηση θανάτου της Λιολιώς Κολυπέρα, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 67 ετών, νικημένη από ...


Θλίψη έχει σκορπίσει στην Πάτρα η είδηση θανάτου της Λιολιώς Κολυπέρα, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 67 ετών, νικημένη από κορωνοϊό. 

Η Πρόεδρος του Άλματος Ζωής στο νομό Αχαΐας νοσηλευόταν διασωληνωμένη το τελευταίο διάστημα στο νοσοκομείο του Ρίου, αν και ήταν πλήρως εμβολιασμένη. Η ίδια είχε βρεθεί θετική στον ιό και το πρώτο διάστημα παρέμενε στο σπίτι της, ωστόσο στη συνέχεια η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε και χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Εκτός από τον σύζυγό της και τους γιους της, τον χαμό της θρηνούν και χιλιάδες γυναίκες που βρήκαν στο πρόσωπό της στήριξη και ελπίδα να παλέψουν τον καρκίνο. Η ίδια πρωτοστάτησε στην ενημέρωση, την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση, μέσα από τον Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού στην Αχαΐα.




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση