GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένα νέο επικοινωνιακό τέχνασμα των χωρών που επιχείρησαν να διαλύσουν τη Συρία, αλλά ευτυχώς δεν το κατάφεραν...

Χρήστος Φωτιάδης "ΑΜΑΛ" ΤΟ ΝΕΟ SHOW ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ! Δεν το είχα πάρει στα...

Χρήστος Φωτιάδης

"ΑΜΑΛ" ΤΟ ΝΕΟ SHOW ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ!
Δεν το είχα πάρει στα... σοβαρά, δεν φανταζόμουν καν ότι θα πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις.
Μιλάμε για ένα νέο επικοινωνιακό τέχνασμα των χωρών που επιχείρησαν να διαλύσουν τη Συρία, αλλά ευτυχώς δεν το κατάφεραν!
Δε θα σχοληθώ πολύ, απλά θα αναρτήσω ένα τμήμα μιας ανακοίνωσης που θεωρώ ότι με καλύπτει. Ο καθένας μπορεί να πέφτει θύμα της προπαγάνδας ή να ψάχνει την αλήθεια, που δεν είναι διόλου εύκολο να βρεθεί...
=====
“Το ταξίδι -Τhewalk”, όπως ονομάστηκε από τους διοργανωτές του το κινούμενο, ζωντανό δρώμενο που ξεκίνησε προ ημερών στα σύνορα Τουρκίας - Συρίας και ολοκληρώνεται στη Μεγάλη Βρετανία, αφού περάσει και από την περιοχή μας, είναι μια νέα ύπουλη προσπάθεια των εγχώριων και διεθνών κέντρων να αλλοιώσουν την πολιτιστική και πολιτισμική μας παράδοση με το προσωπείο της ειρήνης και αλληλεγγύης.
Για όσους δεν γνωρίζουν ή δεν έχουν διαβάσει τα σχετικά μ΄ αυτό εξηγούμε ότι πρόκειται για τη «βόλτα» μιας μικρής μουσουλμάνας προσφυγοπούλας με το όνομα Αμάλ, που αναπαριστάνεται από μια κούκλα – μαριονέτα ύψους 3,5 μ., και υποτίθεται επιδιώκει την ευαισθητοποίηση των Ευρωπαίων πολιτών σχετικά με το προσφυγικό πρόβλημα. Η Αμάλ υποτίθεται αναζητά την οικογένειά της, ενώ οι τοπικές κοινωνίες καλούνται να την καλωσορίσουν, να την υποδεχθούν και να την τιμήσουν με πάσης φύσεως καλλιτεχνικές και άλλες εκδηλώσεις.
Η «προσφυγοπούλα», που όπου να΄ ναι καταφθάνει, είναι ένα διεθνές projectκάποιων καλοπληρωμένων ΜΚΟ, υποστηριζόμενο από προοδευτικούς, υποτίθεται, τοπικούς άρχοντες, μια πλειάδα συστημικών ΜΜΕ, «χριστιανικών» προτεσταντικών κοινοτήτων και βέβαια αρκετών οργανώσεων για την προάσπιση – με το αζημίωτο, πάντοτε- των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Αυτοί είναι που προμοτάρουν αυτή την καμπάνια. Και ζητούν από μας να την υποδεχθούμε μετά βαΐων και κλάδων..."!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση