GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΛΕΥΡΗΣ: «ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τον εβραϊκό λαό...»

Με ανακοίνωσή του, την οποία ανήρτησε και στο Facebook, o υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης δηλώνει ότι είναι αντίθετος σε κάθε μορφή αντισημιτι...


Με ανακοίνωσή του, την οποία ανήρτησε και στο Facebook, o υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης δηλώνει ότι είναι αντίθετος σε κάθε μορφή αντισημιτισμού, διαχωρίζει εκ νέου τη θέση από τις απόψεις του πατέρα του και διαβεβαιώνει ότι διά των πράξεών του θα άρει «και την παραμικρή επιφύλαξη» όσων «αμφισβητούν τον σεβασμό του στο Ολοκαύτωμα».

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου που καλούσε τον κ. Πλεύρη να ζητήσει συγγνώμη από τον εβραϊκό λαό για παλαιότερες αναφορές του και εξέφραζε την ανησυχία του Συμβουλίου για την τοποθέτησή του στη θέση του Υπουργού Υγείας.

Στην ανάρτησή του ο κ. Πλεύρης σημειώνει: «Ο σεβασμός μου στα θύματα του Ολοκαυτώματος των Εβραίων είναι απόλυτος και είμαι αντίθετος σε κάθε μορφή αντισημιτισμού. Το έχω δείξει σε πολλές δημόσιες τοποθετήσεις μου με τρόπο που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Οι ενστάσεις του ΚΙΣ στο πρόσωπό μου λόγω της αγόρευσής μου ως δικηγόρου υπεράσπισης του πατέρα μου, με τον οποίο διαφωνώ πλήρως, είναι κατανοητές.

Ουδέποτε, πάντως, θέλησα να προσβάλω τον εβραϊκό λαό και ζητώ συγγνώμη εάν το έπραξα. Είμαι βέβαιος ότι με τη δράση μου ως υπουργός Υγείας θα άρω και την παραμικρή επιφύλαξη σε όσους αμφισβητούν τον σεβασμό μου στο Ολοκαύτωμα των Εβραίων και θα διαπιστώσουν ότι σε καμία περίπτωση δεν διέπομαι από αντισημιτικά αισθήματα».

1 σχόλιο

  1. Και έτσι με γραμμική λογαριθμητική επαγωγή ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΏΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΤΙ: ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑ!!!!

    ΘΥΜΙΖΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΟΛΟΙ (ΑΠΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ): ΚΑΘΟΛΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ 2ου ΚΑΠΙΤΑΛΟΪΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ Πολέμου ενάντια της Σοβιετικής Ένωσης/DRANG NACH OSTEN ... στην ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ Ο ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΡΑΒΙΝΟΣ!!! ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ Wahnsee Konferenz έξω από το Βερολίνο!!!!! ΘΥΜΙΖΩ ΤΟ ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΟ/ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΤΣΑΡΛΙ ΤΣΑΠΛΙΝ: Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΚΤΑΤΩΡ!!!!!!....... ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση