GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ στο υπ. Τουρισμού! ΦΕΥΓΕΙ από τον ΕΟΔΥ ο Αρκουμανέας...

Σύμφωνα με το News4health , απόφαση να απομακρυνθεί από τη θέση του προέδρου του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας φέρεται να έχει λάβει ο...



Σύμφωνα με το News4health, απόφαση να απομακρυνθεί από τη θέση του προέδρου του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας φέρεται να έχει λάβει ο Παναγιώτης Αρκουμανέας και ενώ η διαχείριση της πανδημίας βρίσκεται σε ένα σημείο καμπής. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Αρκουμανέας ετοιμάζεται εντός της εβδομάδας να υποβάλλει την παραίτηση του στο νέο Υπουργό Υγείας, διαδικασία που δεν αποκλείεται να επισπευσθεί μετά τη διαρροή της είδησης της πρόθεσης του στα ΜΜΕ και να κατατεθεί εντός της ημέρας.

Η προεδρεία του κ. Αρκουμανέα ταυτίστηκε με την τοποθέτηση του Β. Κικίλια στο τιμόνι του Υπουργείου Υγείας, ενώ οι δύο άνδρες φέρεται να είχαν ιδιαιτέρως καλές σχέσεις. Εξ ου και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που θέλουν τον κ. Αρκουμανέα να μετακομίζει σε θέση αρμοδιότητας του Υπουργείου Τουρισμού να και η όποια απόφαση προφανώς και θα χρειαστεί και την έγκριση του Μαξίμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση