GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ πτώση για την e-food! ΑΡΧΙΖΟΥΝ κινητοποιήσεις οι διανομείς...

Αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τα αυτονόητα δικαιώματά τους αλλά και καλύτερες συνθήκες εργασίας δηλώνουν οι διανομείς, οι οποίοι, μετά τον σ...


Αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τα αυτονόητα δικαιώματά τους αλλά και καλύτερες συνθήκες εργασίας δηλώνουν οι διανομείς, οι οποίοι, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε την Παρασκευή με την απόφαση της εταιρείας e-food να αλλάξει το εργασιακό καθεστώς των εργαζομένων της, ετοιμάζουν κινητοποιήσεις. 

Tο σωματείο βάσης εργαζόμενων οδηγών δικύκλων (ΣΒΕΟΔ) προκήρυξε προειδοποιητική στάση εργασίας την Τετάρτη (22/9) μεταξύ 12 και 4μμ. Κάλεσμα σε προσυγκέντρωση στο Πεδίο Άρεως έχει προγραμματιστεί στις 11πμ, ενώ θα ακολουθήσει πορεία με τα δίκυκλα.


Στο ναδίρ η εφαρμογή της e-food
Η νέα πολιτική της εταιρείας εξόργισε τους χρήστες της πλατφόρμας, οι οποίοι έσπευσαν άμεσα να τη βαθμολογήσουν αρνητικά, με αποτέλεσμα η εφαρμογή από το 4,7 (με άριστα το 5) που βαθμολογούνταν μέχρι σήμερα, να «πέσει» στο 1 του «Google Store».
Μάλιστα δεν ήταν λίγοι και οι χρήστες που εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκεια τους μέσω της σελίδας του efood στο facebook.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση