GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από την Kim Iversen: Γέμισαν με εμβολιασμένους τα νοσοκομεία του Ισραήλ

Η Kim Iversen, οικοδέσποινα της πολιτικής εκπομπής «Kim Iversen Show», που παρακολουθεί στενά τα δεδομένα των «εμβολίων» για την COVID σε π...



Η Kim Iversen, οικοδέσποινα της πολιτικής εκπομπής «Kim Iversen Show», που παρακολουθεί στενά τα δεδομένα των «εμβολίων» για την COVID σε πολλές χώρες (όπως το Ισραήλ, η Ισλανδία, η Χιλή, οι Σεϋχέλλες, η Ουρουγουάη και άλλες), αποκαλύπτει στους θεατές της δεδομένα από το Ισραήλ που δείχνουν ότι τα εμβόλια-COVID αποτυγχάνουν.

H Kim Iversen, στην πολιτική εκπομπή της «Kim Iversen Show» στις 15 Σεπτεμβρίου 2021, χαρακτήρισε τα τελευταία δεδομένα για την COVID που προέρχονται από το Ισραήλ «ανησυχητικά και συγκλονιστικά».

Η Kim Iversen υπενθύμισε στους θεατές ότι ο πληθυσμός του Ισραήλ είχε σχεδόν πλήρως εμβολιαστεί μέχρι τον Φεβρουάριο 2021, μετά από μια συμφωνία της κυβέρνησης με την Pfizer για να καταστήσει τους πολίτες τους «μια γιγάντια ομάδα μελέτης». Και συνέχισε τονίζοντας:

«Τα ποσοστά εμβολιασμού είναι πολύ υψηλά στο Ισραήλ. Τα παιδιά δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμα. Εκτός από μερικές υπερ-ορθόδοξες ομάδες, όλοι στο Ισραήλ έκαναν τις δύο δόσεις του εμβολίου της Pfizer.

»Αλλά μέχρι το καλοκαίρι του 2021, οι Ισραηλινοί υγειονομικοί αξιωματούχοι διαπίστωσαν ότι η ανοσία από το εμβόλιο είχε αποδυναμωθεί. Ξαφνικά διαπίστωσαν εκρηκτικούς αριθμούς κρουσμάτων, ακόμη και μετά την υπέρβαση του λεγόμενου ορίου της ανοσίας της αγέλης 70%.

»Στην αρχή φαινόταν ότι τα εμβόλια θα μπορούσαν τουλάχιστον να προστατεύουν από πιο σοβαρά συμπτώματα και πιο σοβαρή νόσηση, επειδή φαινόταν ότι, ως επί το πλείστον, μόνο οι μη-εμβολιασμένοι θα χρειάζονταν να νοσηλευτούν.

»Όμως, όσο περνούσε ο καιρός, τα νοσοκομεία άρχισαν να γεμίζουν με πλήρως εμβολιασμένους ανθρώπους και διαπίστωναν όλο και περισσότερα κρούσματα μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων, και όλο και περισσότερα από αυτά να γίνονται πολύ σοβαρά σε σημείο που οι εμβολιασμένοι έφτασαν να αποτελούν την πλειοψηφία των περιπτώσεων που νοσηλεύονταν στα νοσοκομεία και στις ΜΕΘ ή κατέληγαν».

Η Iversen παρακολουθεί τα δεδομένα σε πολλές χώρες εκτός από το Ισραήλ, συμπεριλαμβανομένων της Ισλανδίας, της Χιλής, των Σεϋχελλών, της Ουρουγουάης και άλλων.

«Έχω μια ολόκληρη λίστα χωρών που παρακολουθώ. Κι απ’ αυτό, ήταν πραγματικά σαφές από νωρίς ότι το "εμβόλιο" δεν σταματούσε την εξάπλωση, αλλά φαινόταν μόνο ότι κρατούσε τους ανθρώπους εκτός νοσοκομείου για κάποιο χρονικό διάστημα. Αλλά, μόλις στο Ισραήλ διαπίστωσαν ότι το "εμβόλιο είχε τελειώσει", είπαν σε όλους ότι θα χρειαστεί να κάνουν και τρίτη ενισχυτική δόση για να μπορούν να συμμετέχουν στην κοινωνική ζωή. Αυτό φάνηκε να λειτουργεί για λίγο - αλλά στη συνέχεια τα κρούσματα άρχισαν να αυξάνονται ξανά.

»Δεν ξέρω τι θα γίνει μ’ αυτό. Και δεν πρόκειται να κάνω εικασίες. Απλώς θα μοιραστώ τα δεδομένα, θα συνεχίσω να τα παρακολουθώ και θα δούμε τι θα γίνει. Στο σημείο αυτό το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δούμε τι συμβαίνει τώρα».



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση