GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

BINTEO-ΣΟΚ! «ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ (που είχε κάνει το εμβόλιο) σωριάστηκε μπροστά μου σαν κοτόπουλο μέσα στο Lidl...»

Νεος πιτσιρίκι σωριάστηκε σε Μάρκετ της Καλαμάτας μετα τον εμβολιασμ@ του!!!(Video) Πέφτουν σαν τις μύγες τα παιδιά μας και τα μαζεύουν με α...



Ενας ακομη νεος..ενα πιτσιρίκι που εμβολιάστηκε στη καλαμάτα ΕΠΕΣΕ ΣΑΝ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ κατω…Ηταν σε Μάρκετ με τον Πατέρα του….Εκει που ψώνιζαν σωριάστηκε κατω…ρωτήθηκε ο πατέρας του και απάντησε οτι ειχε κάνει το εμβόλιο!!!

Πως γίνεται Γονείς και κάνουν αυτο στα παιδιά τους είναι ανεξήγητο!!! Δυστυχώς η Τρομοκρατία απο την πληρωμένη Τηλεόραση η Ιατρο Πολιτική Χούντα στέλνει τους Ελληνες και ειδικότερα τη Νεολαία στην εκούσια αυτοκτονία στις αρρώστιες και σε γρήγορο θανατο..Προχθές ο 15χρονος που έσβησε πριν πάει στο σχολείο του..Παιδιά με μυοκαρδίτιδες και πολλά αλλα περιστατικά …Φανταστείτε τι θα γινει και τι θα δουμε στα επόμενα χρονια του Πειράματος των Παρανοικών του Πλανήτη!!

Οι αμερόληπτοι Ιατρικοί επιστήμονες με τεκμηρίωση μας λένε οτι θα ζήσουμε τον εφιάλτη αμέτρητων θανάτων-παρενεργειών πολλών ανθρώπων που έκαναν το λάθος να εμβολιαστούν. Εγκεφαλικά και βαριές εγκεφαλοπάθειες, καρδιοπάθειες, μυοκαρδίτιδες, περικαρδίτιδες, θρομβώσεις, Πάρκινσον, αυτοάνοσα, καρκινογενέσεις και πολλά άλλα τέτοια σοβαρά και θανατηφόρα περιστατικά, προβλέπονται σε πολλές επιστημονικές μελέτες που αποκρύπτονται απο την δημοσιότητα.

Το Video που ανέβασε η Βαλεντίνα Ασημακοπούλου.




*Video απο Αλέξανδρος Μεγας

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση