GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ θα γίνει η κηδεία του Mad Clip...

Ο  ράπερ της νεολαίας, Mad Clip σκοτώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην παραλιακή οδηγώντας το αγαπημένο του αμάξι. Θλίψη στον χώρο της ε...


Ο  ράπερ της νεολαίας, Mad Clip σκοτώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην παραλιακή οδηγώντας το αγαπημένο του αμάξι.

Θλίψη στον χώρο της ελληνικής μουσικής, αλλά και στους χιλιάδες θαυμαστές του σκόρπισε ο θάνατος του Mad Clip, που σκοτώθηκε σε τροχαίο τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου σε ηλικία μόλις 34 ετών. Ο γνωστός τράπερ έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε σε κολώνα στη Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής.

Λίγες ώρες νωρίτερα ο Mad Clip βρισκόταν με αρκετούς συναδέλφους του στον γάμο της φίλης του και PR Manager της δισκογραφικής εταιρείας στην οποία ανήκε, Λίας Παπαδοπούλου με τον σκηνοθέτη και φωτογράφο Γιώργο Μπενιουδάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες του fthis.gr οι συγγενείς, οι φίλοι, οι συνεργάτες και οι θαυμαστές του Mad Clip θα του πουν το τελευταίο «αντίο» τη Δευτέρα το μεσημέρι. Συγκεκριμένα, η κηδεία του Mad Clip θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, στις 16.00 το μεσημέρι στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου.

Mad Clip: Πέντε «καυτά» ερωτήματα για την τραγωδία στη Βουλιαγμένη
Ενδελεχή έρευνα πραγματοποίησαν τα στελέχη της Τροχαίας για το δυστύχημα με θύμα τον γνωστό τράπερ, Mad Clip, με αποτέλεσμα να υπάρχουν κάποιες πρώτες εκτιμήσεις και κάποιες πρώτες απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα της υπόθεσης.

1) Υπήρξε εμπλοκή άλλου οχήματος στο δυστύχημα; Η απάντηση που δίνουν αστυνομικές πηγές είναι αρνητική. Και αυτό προκύπτει, όπως λένε, από δύο «καθαρά» βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές και απεικονίζουν το περιστατικό.

2) Διαδραμάτισε κάποιο ρόλο το Audi R8; Και σε αυτή την περίπτωση αστυνομικές πηγές απαντούν αρνητικά. Από την εξέταση του οδηγού αλλά και από το οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, προκύπτει ότι το Audi R8 κρατά απόσταση από την Porsche του 34χρονου μουσικού.

3) Ο Mad Clip έκανε κόντρες στο δρόμο; Η απάντηση και σε αυτό το ερώτημα είναι αρνητική. Από τις καταθέσεις που συγκέντρωσαν οι άντρες της Τροχαίας δεν προκύπτει ότι ο γνωστός μουσικός έκανε κόντρες με άλλα οχήματα. Αυτό που προκύπτει είναι ότι είχε υπερβεί κατά πολύ το όριο ταχύτητας που προβλέπεται στο συγκεκριμένο δρόμο.

4) Φορούσε ζώνη; Μέχρι στιγμής κανείς δε μπορεί να απαντήσει με βεβαιότητα στο συγκεκριμένο ερώτημα. Πηγές από την ΕΛ.ΑΣ. σημειώνουν, ωστόσο, στο newsbomb ότι η πιθανότερη εκδοχή είναι να μην φορούσε ζώνη ασφαλείας. Και αυτό διότι κατά τον απεγκλωβισμό του από το όχημα δεν βρέθηκε στη θέση του οδηγού αλλά στη θέση του συνοδηγού.

5) Το βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και απεικονίζει την Πόρσε και το Audi R8 σε ποιο σημείο της διαδρομής γυρίστηκε; Αρχικά αστυνομικοί απαντούν ότι το συγκεκριμένο βίντεο δεν θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία, καθώς δεν πιστοποιείται επισήμως ότι γυρίστηκε κατά την επίμαχη διαδρομή (αν και ανεπίσημα εκτιμάται ότι γυρίστηκε κατά την επίμαχη διαδρομή). Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί θεωρούν ότι δεν προσφέρει κάτι στην έρευνα από τη στιγμή που υπάρχουν «καθαρά» βίντεο που δείχνουν τι ακριβώς συνέβη. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το βίντεο μπορεί να αποτυπώνει ένα μικρό μέρος της διαδρομής της Πόρσε και του Audi R8 στην περιοχή της Βουλιαγμένης. Συγκεκριμένα εκτιμάται ότι γυρίστηκε στο ύψος της λίμνης Βουλιαγμένης περίπου ένα λεπτό πριν το δυστύχημα με θύμα τον Mad Clip.

Σημειώνεται ότι ήδη έχει οριστεί ανεξάρτητος πραγματογνώμονας από τον Εισαγγελέα για να διερευνήσει τις συνθήκες του δυστυχήματος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr χθες Παρασκευή η Τροχαία ενημέρωσε την οικογένεια του Mad Clip ότι έχει δικαίωμα εντός 48 ωρών να διορίσει δικό της τεχνικό σύμβουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση